Filtros de búsqueda

Lista de obras de Agustín Rascón-Chu

A Novel Pectin Material: Extraction, Characterization and Gelling Properties

artículo científico publicado el 28 de septiembre de 2010

Arabinoxylan microspheres: structural and textural characteristics.

artículo científico publicado en 2013

Arabinoxylan-Based Particles: In Vitro Antioxidant Capacity and Cytotoxicity on a Human Colon Cell Line

scientific article published on 07 July 2019

Arabinoxylans-Based Oral Insulin Delivery System Targeting the Colon: Simulation in a Human Intestinal Microbial Ecosystem and Evaluation in Diabetic Rats

artículo científico publicado en 2022

Characterization of water extractable arabinoxylans from a spring wheat flour: rheological properties and microstructure.

artículo científico publicado en 2013

Component analysis and free radicals scavenging activity of Cicer arietinum L. husk pectin.

artículo científico publicado en 2010

Composition, Physicochemical Features, and Covalent Gelling Properties of Ferulated Pectin Extracted from Three Sugar Beet (Beta vulgaris L.) Cultivars Grown under Desertic Conditions

artículo científico publicado en 2020

Covalently Cross-Linked Arabinoxylans Films for Debaryomyces hansenii Entrapment.

artículo científico publicado en 2015

Effect of Amidated Low-Methoxyl Pectin on Physicochemical Characteristics of Jumbo Squid (Dosidicus gigas) Mantle Muscle Gels

artículo científico publicado en 2017

Electrosprayed Core–Shell Composite Microbeads Based on Pectin-Arabinoxylans for Insulin Carrying: Aggregation and Size Dispersion Control

artículo científico publicado en 2018

Entrapment of probiotics in water extractable arabinoxylan gels: rheological and microstructural characterization.

artículo científico publicado en 2014

Enzymatic cross-linking of alkali extracted arabinoxylans: gel rheological and structural characteristics

artículo científico publicado en 2011

In vitro degradation of covalently cross-linked arabinoxylan hydrogels by bifidobacteria.

artículo científico publicado en 2016

Lycopene/arabinoxylan gels: rheological and controlled release characteristics

artículo científico publicado en 2012

Maize arabinoxylan gels as protein delivery matrices.

artículo científico publicado en 2009

Micro- and nanoparticles by electrospray: advances and applications in foods.

artículo científico

Pectin and Pectin-Based Composite Materials: Beyond Food Texture.

artículo científico publicado en 2018

Protein/arabinoxylans gels: effect of mass ratio on the rheological, microstructural and diffusional characteristics

artículo científico publicado en 2014

Rheology and microstructure of gels based on wheat arabinoxylans enzymatically modified in arabinose to xylose ratio

artículo científico publicado en 2017

Syneresis in Gels of Highly Ferulated Arabinoxylans: Characterization of Covalent Cross-Linking, Rheology, and Microstructure

scientific article published on 05 May 2017

The peroxidase/H2O2 system as a free radical-generating agent for gelling maize bran arabinoxylans: rheological and structural properties

artículo científico publicado en 2011

Trametes sp. as a source of biopolymer cross-linking agents: laccase induced gelation of ferulated arabinoxylans.

artículo científico publicado en 2009

Water extractable arabinoxylan aerogels prepared by supercritical CO2 drying.

artículo científico publicado en 2013