artículo científico publicado en 2018
article by Dorota Żyżelewicz et al published 11 December 2013 in European Food Research and Technology
scientific article published on 26 September 2018
artículo científico publicado en 2019
artículo científico publicado en 2015
scientific article published on 30 September 2020
artículo científico publicado en 2016
article by Grażyna Budryn et al published 20 October 2014 in International Journal of Food Properties
artículo científico publicado en 2018
article by Grażyna Budryn et al published 3 February 2009 in European Food Research and Technology
artículo científico publicado en 2014
artículo científico publicado en 2002
scientific article published on 25 March 2020
artículo científico publicado en 2022
scientific article published on 03 January 2020
artículo científico publicado en 2018
artículo científico publicado en 2017
article by Ewa Nebesny & Grażyna Budryn published 14 March 2006 in European Food Research and Technology
article by Grażyna Budryn et al published 2 February 2017 in European Food Research and Technology
article by Grażyna Budryn et al published July 2014 in Food Research International
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scientific article published on 21 June 2018
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article by Grażyna Budryn et al published 18 May 2012 in European Journal of Lipid Science and Technology
artículo científico publicado en 2017
article by Grażyna Budryn et al published January 2016 in Lebensmittel-Wissenschaft & Technologie
scientific article published on 06 February 2019
artículo científico publicado en 2021
scientific article published on 19 November 2020
article by Grażyna Budryn et al published 14 March 2011 in Grasas y Aceites
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artículo científico publicado en 2016
scientific article published on 11 July 2018
article by Grażyna Budryn et al published November 2014 in Lebensmittel-Wissenschaft & Technologie
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artículo científico publicado en 2020
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artículo científico publicado en 2018
artículo científico publicado en 2018
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