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Lista de obras de

An Integrated View of the Effects of Wine Polyphenols and Their Relevant Metabolites on Gut and Host Health.

artículo científico publicado en 2017

Analysis and Characterisation of Flavonoid Phase II Metabolites

artículo científico publicado en 2012

Anti-proliferative effects of quercetin and catechin metabolites.

artículo científico publicado en 2014

Antioxidant Characterization and Biological Effects of Grape Pomace Extracts Supplementation in

artículo científico publicado en 2019

Antioxidant evaluation of O-methylated metabolites of catechin, epicatechin and quercetin.

artículo científico publicado en 2009

Antioxidant properties of major metabolites of quercetin

artículo científico publicado en 2010

Assessment of the In Vivo Antioxidant Activity of an Anthocyanin-Rich Bilberry Extract Using the Caenorhabditis elegans Model

artículo científico publicado en 2020

Caernohabditis elegans as a Model Organism to Evaluate the Antioxidant Effects of Phytochemicals

scientific article published on 13 July 2020

Characterization and modulation of glucose uptake in a human blood-brain barrier model.

artículo científico publicado en 2013

Characterization of Sulfated Quercetin and Epicatechin Metabolites

artículo científico publicado en 2012

Chemical characterization and in vitro colonic fermentation of grape pomace extracts

artículo científico publicado en 2017

Colour implications of self-association processes of wine anthocyanins

artículo científico publicado en 2007

Deglycosylation is a key step in biotransformation and lifespan effects of quercetin-3-O-glucoside in Caenorhabditis elegans

artículo científico publicado en 2013

Detailed phenolic composition of white grape by-products by RRLC/MS and measurement of the antioxidant activity

artículo científico publicado en 2014

Dietary and microbiome factors determine longevity in Caenorhabditis elegans

artículo científico publicado en 2016

Distribution of epicatechin metabolites in lymphoid tissues and testes of young rats with a cocoa-enriched diet

artículo científico publicado en 2010

Effects of O-methylated metabolites of quercetin on oxidative stress, thermotolerance, lifespan and bioavailability on Caenorhabditis elegans

artículo científico publicado en 2011

Effects of Quercetin Metabolites on Triglyceride Metabolism of 3T3-L1 Preadipocytes and Mature Adipocytes

artículo científico

Elucidation of (-)-epicatechin metabolites after ingestion of chocolate by healthy humans

artículo científico publicado en 2012

Epicatechin modulates stress-resistance in C. elegans via insulin/IGF-1 signaling pathway

artículo científico publicado en 2019

Evaluation of dihydroquercetin-3-O-glucoside from Malbec grapes as copigment of malvidin-3-O-glucoside.

artículo científico publicado en 2014

Exploring Target Genes Involved in the Effect of Quercetin on the Response to Oxidative Stress in Caenorhabditis elegans

scientific article published on 25 November 2019

Extraction and isolation of phenolic compounds.

artículo científico

Flavan hetero-dimers in the Cymbopogon citratus infusion tannin fraction and their contribution to the antioxidant activity

artículo científico publicado en 2015

Flavonoid metabolites transport across a human BBB model.

artículo científico publicado en 2013

Flavonoids as dopaminergic neuromodulators.

artículo científico publicado en 2015

Glucuronidated quercetin lowers blood pressure in spontaneously hypertensive rats via deconjugation.

artículo científico publicado en 2012

In vitroevaluation of the antioxidant and anti-inflammatory activities of sulphated metabolites of catechins Evaluaciónin vitrode las actividades antioxidante y antiinflamatoria de metabolitos sulfatados de catequinas

artículo científico publicado en 2011

Influence of catechins and their methylated metabolites on lifespan and resistance to oxidative and thermal stress of Caenorhabditis elegans and epicatechin uptake

artículo científico publicado en 2012

Influence of different phenolic copigments on the color of malvidin 3-glucoside

artículo científico publicado en 2006

Influence of micro-oxygenation treatment before oak aging on phenolic compounds composition, astringency, and color of red wine

artículo científico publicado en 2006

Oxidative status of stressed Caenorhabditis elegans treated with epicatechin.

artículo científico publicado en 2012

Phenolic composition and antioxidant capacity of yellow and purple-red Ecuadorian cultivars of tree tomato (Solanum betaceum Cav.).

artículo científico publicado en 2015

Plant phenolics as functional food ingredients

scientific article published on 25 March 2019

Preparation and Characterization of Protocatechuic Acid Sulfates

scientific article published on 16 January 2019

Preparation and characterization of catechin sulfates, glucuronides, and methylethers with metabolic interest.

artículo científico publicado en 2009

Study of zalema grape pomace: phenolic composition and biological effects in Caenorhabditis elegans.

artículo científico publicado en 2013

Susceptibility and tolerance of human gut culturable aerobic microbiota to wine polyphenols.

artículo científico publicado en 2014

The Mechanisms Behind the Biological Activity of Flavonoids

artículo científico publicado en 2019

The flavonoid quercetin induces acute vasodilator effects in healthy volunteers: correlation with beta-glucuronidase activity

artículo científico publicado en 2014

Vascular deconjugation of quercetin glucuronide: The flavonoid paradox revealed?

artículo científico publicado en 2011