Filtros de búsqueda

Lista de obras de

African fermented foods and probiotics.

artículo científico publicado en 2014

Amelioration of obesity-related biomarkers by Lactobacillus sakei CJLS03 in a high-fat diet-induced obese murine model

artículo científico publicado en 2019

Amodiaquine improves insulin resistance and lipid metabolism in diabetic model mice.

artículo científico publicado en 2018

Cloning and heterologous expression of hematin-dependent catalase produced by Lactobacillus plantarum CNRZ 1228.

artículo científico publicado en 2004

Complete Genome Sequence of Lactobacillus rhamnosus BFE5264, Isolated from Maasai Traditional Fermented Milk.

artículo científico publicado en 2017

Differences in Anxiety Levels of Various Murine Models in Relation to the Gut Microbiota Composition

article

Enterococci as probiotics and their implications in food safety.

artículo científico

Exploring Beneficial Properties of the Bacteriocinogenic Enterococcus faecium ST10Bz Strain Isolated from Boza, a Bulgarian Cereal-Based Beverage

artículo científico publicado en 2020

Genome sequence of Weissella thailandensis fsh4-2.

artículo científico publicado en 2011

In Vitro Evaluation of Beneficial Properties of Bacteriocinogenic Lactobacillus plantarum ST8Sh

artículo científico publicado en 2016

Produce from Africa's Gardens: Potential for Leafy Vegetable and Fruit Fermentations

artículo científico publicado en 2016

Safety of Lactobacillus plantarum ST8Sh and Its Bacteriocin.

artículo científico publicado en 2017

Seven-day Green Tea Supplementation Revamps Gut Microbiome and Caecum/Skin Metabolome in Mice from Stress

artículo científico publicado en 2019