Filtros de búsqueda

Lista de obras de Toshiki Enomoto

Cecal environment and TBARS level in mice fed corn oil, beef tallow and menhaden fish oil.

artículo científico publicado en 2000

Characterisation of odorants in roasted stem tea using gas chromatography-mass spectrometry and gas chromatography-olfactometry analysis.

artículo científico publicado en 2016

Characterization of two cryptic plasmids from Kocuria palustris IPUFS-1 and construction of novel Escherichia coli-Kocuria shuttle vector for biocatalysis.

artículo científico publicado en 2017

Characterization of vitamin B12 compounds from Korean purple laver (Porphyra sp.) products.

artículo científico publicado en 2009

Characterization of vitamin B12 compounds from edible shellfish, clam, oyster, and mussel

artículo científico publicado en 2001

Development of a Multifunction Set Yogurt Using Rubus suavissimus S. Lee (Chinese Sweet Tea) Extract

scientific article published on 24 August 2020

Disordered expression of the sucrase-isomaltase complex in the small intestine in Otsuka Long-Evans tokushima fatty rats, a model of non-insulin-dependent diabetes mellitus with insulin resistance.

artículo científico publicado en 1999

Effective removal of cadmium from fish sauce using tannin.

artículo científico publicado en 2013

Hypoxia-induced megaloblastosis in vitamin B12-deficient rats.

artículo científico publicado en 2003

Inhibition of influenza virus replication by adlay tea.

artículo científico publicado en 2017

Isolation of a new phlorotannin, a potent inhibitor of carbohydrate-hydrolyzing enzymes, from the brown alga Sargassum patens.

artículo científico publicado en 2012

Microbial and chemical properties of Cambodian traditional fermented fish products.

artículo científico publicado en 2013

Occurrence and characterization of fructose 6-phosphate, 2-kinase and fructose 2,6-bisphosphatase in Euglena gracilis

artículo científico publicado en 1989

Pyrosequencing analysis of microbiota in Kaburazushi, a traditional medieval sushi in Japan.

artículo científico publicado en 2013

Quantification of major royal jelly protein 1 in fresh royal jelly by indirect enzyme-linked immunosorbent assay.

artículo científico publicado en 2013

Regulation of glycolysis during acclimation of scallops (Patinopecten yessoensis Jay) to anaerobiosis

artículo científico publicado en 2000

Removal of cadmium from fish sauce using chelate resin

artículo científico publicado en 2014

Robust Domination of Lactobacillus sakei in Microbiota During Traditional Japanese Sake Starter Yamahai-Moto Fermentation and the Accompanying Changes in Metabolites

artículo científico publicado en 2018

The γ-aminobutyric acid-producing ability under low pH conditions of lactic acid bacteria isolated from traditional fermented foods of Ishikawa Prefecture, Japan, with a strong ability to produce ACE-inhibitory peptides.

artículo científico publicado en 2016

Tracing microbiota changes in yamahai-moto, the traditional Japanese sake starter.

artículo científico publicado en 2015