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Lista de obras de Anne-Marie Hermansson

43. Influence of microstructure on the sensory quality

artículo científico publicado en 1996

Dendrimer diffusion in kappa-carrageenan gel structures

artículo científico publicado en 2009

Designing structure into food

Determination of local diffusion properties in heterogeneous biomaterials

artículo científico publicado en 2009

Determination of temperature dependent structure evolution by fast-Fourier transform at late stage spinodal decomposition in bicontinuous biopolymer mixtures

artículo científico publicado en 2002

Developments in the understanding of starch functionality

article

Differences in amylose aggregation and starch gel formation with emulsifiers

artículo científico publicado en 2004

Dynamic measurements of β-lactoglobulin structures during aggregation, gel formation and gel break-up in mixed biopolymer systems

artículo científico publicado en 2002

Effect of Gelatin Gelation Kinetics on Probe Diffusion Determined by FRAP and Rheology

artículo científico publicado el 5 de noviembre de 2010

Effect of Microstructure on Sensory Perception of Particulate Gels

artículo científico publicado en 2004

Effect of confinement and kinetics on the morphology of phase separating gelatin-maltodextrin droplets

artículo científico publicado en 2009

Effect of emulsifiers on the aggregation of ?-lactoglobulin

Effects of Ca- and Na-lignosulfonate on starch gelatinization and network formation

artículo científico publicado en 2004

Effects of amylopectin structure and molecular weight on microstructural and rheological properties of mixed beta-lactoglobulin gels

artículo científico publicado en 2003

Effects of calcium, pH, and blockiness on kinetic rheological behavior and microstructure of HM pectin gels

artículo científico publicado en 2005

Effects of confined geometry on phase-separated dextran/gelatine mixtures exposed to shear

artículo científico publicado en 2005

Electron Microscopy

artículo científico publicado en 1994

Filamentous structures of bovine myosin in diluted suspensions and gels

artículo científico publicado en 1988

Fine-stranded and particulate gels of β-lactoglobulin and whey protein at varying pH

artículo científico publicado en 1992

Fluorescence recovery after photobleaching in material and life sciences: putting theory into practice

artículo científico publicado en 2015

Formation of two types of gels from bovine myosin

artículo científico publicado en 1986

Image analysis determination of particle size distribution

artículo científico publicado en 1993

Image analysis of particulate whey protein gels

artículo científico publicado en 1996

Influence of kappa-carrageenan gel structures on the diffusion of probe molecules determined by transmission electron microscopy and NMR diffusometry

article

Influence of the microstructure on the sensory quality of whey protein gels

artículo científico publicado en 1997

Inhomogeneous biopolymer gels

artículo científico publicado en 1993

Inhomogeneous fine-stranded β-lactoglobulin gels

artículo científico publicado en 1992

Interactions and diffusion in fine-stranded β-lactoglobulin gels determined via FRAP and binding

artículo científico publicado en 2014

Interplay between flow and diffusion in capillary alginate hydrogels

artículo científico publicado en 2016

Mechanical Properties and Microstructure of Heat-set Whey Protein Emulsion Gels: Effect of Emulsifiers

Microstructural evolution of mixed gels and their rheological behaviour

Microstructure and image analysis of mayonnaises

artículo científico publicado en 1999

Microstructure and kinetic rheological behavior of amidated and nonamidated LM pectin gels

artículo científico publicado en 2006

Microstructure and rheological behavior of pure and mixed pectin gels

artículo científico publicado en 2002

Microstructure and rheological behaviour of particulate β-lactoglobulin gels

artículo científico publicado en 1993

Microstructure of polymer hydrogels studied by pulsed field gradient NMR diffusion and TEM methods

Microstructures of β-lactoglobulin/amylopectin gels on different length scales and their significance for rheological properties

artículo científico publicado en 2002

Modelling and confocal microscopy of biopolymer mixtures in confined geometries

New Approaches to Characterizing Food Microstructures

artículo científico publicado en 2000

Probe diffusion in phase-separated bicontinuous biopolymer gels

artículo científico publicado en 2014

Shaping of gelling biopolymer drops in an elongation flow.

artículo científico publicado en 2002

Simultaneous analysis of the structural and mechanical changes during large deformation of whey protein isolate/gelatin gels at the macro and micro levels

artículo científico publicado en 2007

Structure, mechanical and barrier properties of amylose and amylopectin films

Surface-directed structure formation of β-lactoglobulin inside droplets

artículo científico publicado en 2011

Texture as a reflection of microstructure

artículo científico publicado en 1996

The function of α-crystalline emulsifiers on expanding foam surfaces

artículo científico publicado en 2004

Wheat Starch Gelatinization — the Effects of Sucrose, Emulsifier and the Physical State of the Emulsifier

artículo científico publicado en 2003

μPIV methodology using model systems for flow studies in heterogeneous biopolymer gel microstructures

artículo científico publicado en 2013