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Lista de obras de

Antimicrobial Resistance Pattern, Clustering Mechanisms and Correlation Matrix of Drug-Resistant Escherichia coli in Black Bengal Goats in West Bengal, India

artículo científico publicado en 2022

Antioxidant effects of broccoli powder extract in goat meat nuggets

artículo científico publicado el 28 de enero de 2012

Application of Enoki Mushroom (Flammulina Velutipes) Stem Wastes as Functional Ingredients in Goat Meat Nuggets

scientific article published on 04 April 2020

Application of nanoemulsion-based approaches for improving the quality and safety of muscle foods: A comprehensive review

scientific article published on 22 July 2020

Dragon fruit (Hylocereus undatus) peel as antioxidant dietary fibre on quality and lipid oxidation of chicken nuggets

artículo científico publicado en 2019

Drumstick (Moringa oleifera) Flower as an Antioxidant Dietary Fibre in Chicken Meat Nuggets

artículo científico publicado en 2019

Effect of electrical stimulation on quality of tenderstretched chevon sides

artículo científico publicado el 6 de octubre de 2006

Effect of full-fat soy paste and textured soy granules on quality and shelf-life of goat meat nuggets in frozen storage

artículo científico publicado el 19 de febrero de 2008

Effect of supplementation of phytogenic feed additives on intake, in vitro fermentation, growth performance and carcass traits in weaned Barbari kids reared under intensive feeding

artículo científico publicado en 2022

Retort pouch processing of Chettinad style goat meat curry — a heritage meat product

artículo científico publicado el 8 de septiembre de 2010