Filtros de búsqueda

Lista de obras de

Antioxidant Activity and Anthocyanin Contents in Olives (cv Cellina di Nardò) during Ripening and after Fermentation

artículo científico publicado en 2019

Antioxidant Activity and Polyphenols Characterization of Four Monovarietal Grape Pomaces from Salento (Apulia, Italy)

artículo científico publicado en 2021

Antioxidant activity ofBuglossoides purpureocaerulea(L.) I.M. Johnst. extracts

artículo científico publicado el 18 de julio de 2012

Betalains, Phenols and Antioxidant Capacity in Cactus Pear [Opuntia ficus-indica (L.) Mill.] Fruits from Apulia (South Italy) Genotypes.

artículo científico publicado en 2015

Biochemical Changes in Leaves of Vitis vinifera cv. Sangiovese Infected by Bois Noir Phytoplasma

artículo científico publicado en 2020

Diversity of Crithmum maritimum L. from Salento Coastal Area: A Suitable Species for Domestication

artículo científico publicado en 2024

Evaluation of Phytochemical and Antioxidant Properties of 15 Italian Olea europaea L. Cultivar Leaves.

artículo científico publicado en 2019

Intraspecific variability of the essential oil ofCalamintha nepetasubsp.nepetafrom Southern Italy (Apulia)

artículo científico publicado el 30 de mayo de 2012

Molecular Effects of Xylella fastidiosa and Drought Combined Stress in Olive Trees

scientific article published on 23 October 2019

Nutraceutical Properties of Mulberries Grown in Southern Italy (Apulia)

scientific article published on 16 July 2019

Phenolic compounds and antioxidant activity from red grape marc extracts.

artículo científico publicado en 2003

Quality Evaluation of Mustard Microgreens Grown on Peat and Jute Substrate

artículo científico publicado en 2023

Xylella fastidiosa induces differential expression of lignification related-genes and lignin accumulation in tolerant olive trees cv. Leccino.

artículo científico publicado en 2017