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Lista de obras de Claudia Picozzi

Application of Bacteriophages on Shiga Toxin-Producing Escherichia coli (STEC) Biofilm

artículo científico publicado en 2021

Can Zymomonas mobilis Substitute Saccharomyces cerevisiae in Cereal Dough Leavening?

artículo científico publicado en 2018

Candida milleri species reveals intraspecific genetic and metabolic polymorphisms.

artículo científico publicado en 2014

Characterization of malolactic bacteria isolated from Aosta Valley wines and evidence of psychrotrophy in some strains

artículo científico publicado en 2016

Comparison of Lactococcus garvieae strains isolated in northern Italy from dairy products and fishes through molecular typing.

artículo científico publicado en 2008

Development of a Droplet Digital Polymerase Chain Reaction for Rapid and Simultaneous Identification of Common Foodborne Pathogens in Soft Cheese.

artículo científico publicado en 2016

Development of a Type I gluten-free sourdough

artículo científico publicado en 2015

Genetic diversity in Italian Lactobacillus sanfranciscensis strains assessed by multilocus sequence typing and pulsed-field gel electrophoresis analyses.

artículo científico publicado en 2010

Genotypic characterization and biofilm formation of Shiga toxin-producing Escherichia coli.

artículo científico publicado en 2016

Heat inactivation of wine spoilage yeast Dekkera bruxellensis by hot water treatment

artículo científico publicado en 2015

Insect frass in stored cereal products as a potential source of Lactobacillus sanfranciscensis for sourdough ecosystem

artículo científico publicado en 2017

Intraspecific variations of Dekkera/Brettanomyces bruxellensis genome studied by capillary electrophoresis separation of the intron splice site profiles.

artículo científico publicado en 2012

Phage-mediated transfer of a dextranase gene in Lactobacillus sanfranciscensis and characterization of the enzyme

artículo científico publicado en 2015

Phenotypic and genotypic characterization of sorbitol-negative or slow-fermenting (suspected O157) Escherichia coli isolated from milk samples in Lombardy region.

artículo científico publicado en 2005

Phenotypic typing, technological properties and safety aspects of Lactococcus garvieae strains from dairy environments.

artículo científico publicado en 2007

Polymorphisms of Saccharomyces cerevisiae genes involved in wine production.

artículo científico publicado en 2008

Ripe and Raw Pu-Erh Tea: LC-MS Profiling, Antioxidant Capacity and Enzyme Inhibition Activities of Aqueous and Hydro-Alcoholic Extracts

artículo científico publicado en 2019

Short communication: Characterization of Shiga toxin 2-carrying bacteriophages induced from Shiga-toxigenic Escherichia coli isolated from Italian dairy products

artículo científico publicado en 2012

Strain Diversity of Pseudomonas fluorescens Group with Potential Blue Pigment Phenotype Isolated from Dairy Products.

artículo científico publicado en 2016

Survey on indigenous Oenococcus oeni strains isolated from red wines of Valtellina, a cold climate wine-growing Italian area

artículo científico publicado en 2009

The genome of the Lactobacillus sanfranciscensis temperate phage EV3

artículo científico publicado en 2013

The role of teat skin contamination in the epidemiology of Staphylococcus aureus intramammary infections

artículo científico publicado en 2008

The vintage effect overcomes the terroir effect: a three year survey on the wine yeast biodiversity in Franciacorta and Oltrepò Pavese, two northern Italian vine-growing areas.

artículo científico publicado en 2014

Unconventional bacterial association for dough leavening

artículo científico publicado en 2016

Use of Native Yeast Strains for In-Bottle Fermentation to Face the Uniformity in Sparkling Wine Production

artículo científico publicado en 2017

Use of the tna operon as a new molecular target for Escherichia coli detection.

artículo científico publicado en 2007

Valorization of cheese whey using microbial fermentations

artículo científico publicado en 2020