Filtros de búsqueda

Lista de obras de Ermelinda Botticella

Analysis of Quality-Related Parameters in Mature Kernels of Polygalacturonase Inhibiting Protein (PGIP) Transgenic Bread Wheat Infected with Fusarium graminearum

artículo científico publicado en 2015

Can Manipulation of Durum Wheat Amylose Content Reduce the Glycaemic Index of Spaghetti?

artículo científico publicado en 2020

Characterization of SBEIIa homoeologous genes in bread wheat

artículo científico publicado en 2012

Comparative proteomic analysis of kernel proteins of two high amylose transgenic durum wheat lines obtained by biolistic and Agrobacterium-mediated transformations

article

High resolution melting analysis for the detection of EMS induced mutations in wheat SBEIIa genes

artículo científico publicado en 2011

Increasing the amylose content of durum wheat through silencing of the SBEIIa genes

artículo científico publicado en 2010

Metabolic response to amylose-rich wheat-based rusks in overweight individuals

artículo científico publicado en 2018

Molecular characterisation of two novel starch granule proteins 1 in wild and cultivated diploid A genome wheat species

artículo científico publicado en 2017

New starch phenotypes produced by TILLING in barley

artículo científico publicado en 2014

TILLING mutants of durum wheat result in a high amylose phenotype and provide information on alternative splicing mechanisms

artículo científico publicado en 2015

The down-regulation of the genes encoding Isoamylase 1 alters the starch composition of the durum wheat grain

artículo científico publicado en 2016

The impact of the SSIIa null mutations on grain traits and composition in durum wheat.

artículo científico publicado en 2016