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Lista de obras de Paula Pinto

Bioaccessible (poly)phenol metabolites from raspberry protect neural cells from oxidative stress and attenuate microglia activation

artículo científico publicado en 2016

Daily polyphenol intake from fresh fruits in Portugal: contribution from berry fruits

artículo científico publicado en 2013

Dairy products and inflammation: A review of the clinical evidence

artículo científico publicado en 2015

Effects of Insect Consumption on Human Health: A Systematic Review of Human Studies

artículo científico publicado en 2023

Exploring the Validity of the 14-Item Mediterranean Diet Adherence Screener (MEDAS): A Cross-National Study in Seven European Countries around the Mediterranean Region

artículo científico publicado en 2020

Impact of Flavonols on Cardiometabolic Biomarkers:  A Meta-Analysis of Randomized Controlled Human  Trials to Explore the Role of Inter-Individual  Variability.

artículo científico publicado en 2017

Mediterranean Diet Adherence and Subjective Well-Being in a Sample of Portuguese Adults

artículo científico publicado en 2020

Meta-Analysis of the Effects of Foods and Derived Products Containing Ellagitannins and Anthocyanins on Cardiometabolic Biomarkers: Analysis of Factors Influencing Variability of the Individual Responses.

artículo científico publicado en 2018

Polyphenols journey through blood-brain barrier towards neuronal protection.

artículo científico publicado en 2017

Worldwide (poly)phenol intake: assessment methods and identified gaps

artículo científico publicado en 2017