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Lista de obras de Craig F Morris

A review of the occurrence of Grain softness protein-1 genes in wheat (Triticum aestivum L.).

artículo científico

Allelic variation of polyphenol oxidase (PPO) genes located on chromosomes 2A and 2D and development of functional markers for the PPO genes in common wheat.

artículo científico publicado en 2007

Chromosomes 3B and 4D are associated with several milling and baking quality traits in a soft white spring wheat (Triticum aestivum L.) population.

artículo científico publicado en 2011

Cloning and expression of an embryo-specific mRNA up-regulated in hydrated dormant seeds

artículo científico publicado el 1 de junio de 1992

Delineating the role of polyphenol oxidase in the darkening of alkaline wheat noodles

artículo científico publicado en 2006

Determinants of wheat noodle color

artículo científico publicado en 2018

Determination and evaluation of the sequence and textural effects of the puroindoline a and puroindoline b genes in a population of synthetic hexaploid wheat

artículo científico publicado en 2004

Did the house mouse (Mus musculus L.) shape the evolutionary trajectory of wheat (Triticum aestivum L.)?

artículo científico publicado en 2013

Effect of processing on phenolic composition of dough and bread fractions made from refined and whole wheat flour of three wheat varieties

artículo científico publicado en 2014

Environment characterization and genomic prediction for end‐use quality traits in soft white winter wheat

artículo científico publicado en 2021

Evaluation of texture differences among varieties of cooked quinoa

artículo científico publicado en 2014

Evidence of intralocus recombination at the Glu-3 loci in bread wheat (Triticum aestivum L.).

artículo científico publicado en 2017

Flour mill stream blending affects sugar snap cookie and Japanese sponge cake quality and oxidative cross-linking potential of soft white wheat

artículo científico publicado en 2011

Genetic architecture of end-use quality traits in soft white winter wheat

artículo científico publicado en 2022

Grain hardness: a major determinant of wheat quality.

artículo científico publicado en 2010

Hordoindolines are associated with a major endosperm-texture QTL in barley (Hordeum vulgare)

artículo científico publicado en 2002

Lexicon Development, Consumer Acceptance, and Drivers of Liking of Quinoa Varieties.

artículo científico publicado en 2017

Molecular and Cytogenetic Characterization of the 5DS-5BS Chromosome Translocation Conditioning Soft Kernel Texture in Durum Wheat

artículo científico publicado en 2017

Molecular cloning and expression of abscisic Acid-responsive genes in embryos of dormant wheat seeds

scientific article published on 01 March 1991

Molecular genetics of puroindolines and related genes: allelic diversity in wheat and other grasses

artículo científico publicado en 2007

Optimizing experimental design using the house mouse (Mus musculus L.) as a model for determining grain feeding preferences.

artículo científico publicado en 2013

Physical mapping and a new variant of Puroindoline b-2 genes in wheat

artículo científico publicado en 2009

Physical, Textural, and Antioxidant Properties of Extruded Waxy Wheat Flour Snack Supplemented with Several Varieties of Bran

artículo científico publicado en 2016

Phytochemical composition, anti-inflammatory, and antiproliferative activity of whole wheat flour

artículo científico publicado en 2012

Polyphenol oxidase (PPO) in wheat and wild relatives: molecular evidence for a multigene family

scientific article published on 14 February 2007

Polyphenol oxidase (PPO) in wheat and wild relatives: molecular evidence for a multigene family

artículo científico publicado en 2007

Polyphenol oxidase as a biochemical seed defense mechanism.

artículo científico publicado en 2014

Prevalence of Puroindoline D1 and Puroindoline b-2 variants in U.S. Pacific Northwest wheat breeding germplasm pools, and their association with kernel texture

artículo científico publicado en 2012

Puroindolines: the molecular genetic basis of wheat grain hardness

artículo científico publicado en 2002

Quinoa Seed Quality Response to Sodium Chloride and Sodium Sulfate Salinity.

artículo científico publicado en 2016

Quinoa Starch Characteristics and Their Correlations with the Texture Profile Analysis (TPA) of Cooked Quinoa.

artículo científico publicado en 2017

Rapid and targeted introgression of genes into popular wheat cultivars using marker-assisted background selection

artículo científico publicado en 2009

Repeatability of Mice Consumption Discrimination of Wheat (Triticum aestivum L.) Varieties across Field Experiments and Mouse Cohorts

artículo científico publicado en 2015

Seed-specific expression of the wheat puroindoline genes improves maize wet milling yields

artículo científico publicado en 2009

Sequence analysis of a cDNA encoding a Group 3 LEA mRNA inducible by ABA or dehydration stress in wheat

artículo científico publicado el 1 de junio de 1991

The distal portion of the short arm of wheat (Triticum aestivum L.) chromosome 5D controls endosperm vitreosity and grain hardness

artículo científico publicado en 2012

The house mouse (Mus musculus L.) exerts strong differential grain consumption preferences among hard red and white spring wheat (Triticum aestivum L.) varieties in a single-elimination tournament design

artículo científico publicado en 2014

Wheat grain hardness results from highly conserved mutations in the friabilin components puroindoline a and b

artículo científico publicado en 1998