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Lista de obras de Fausta Natella

'Moringa oleifera: study of phenolics and glucosinolates by mass spectrometry'

A liquid chromatography-mass spectrometry approach to study “glucosinoloma” in broccoli sprouts

artículo científico publicado en 2012

Absorption of phenolic acids in humans after coffee consumption.

artículo científico publicado en 2002

Absorption, metabolism, and effects at transcriptome level of a standardized French oak wood extract, Robuvit, in healthy volunteers: pilot study

artículo científico publicado en 2014

Beer increases plasma antioxidant capacity in humans

artículo científico publicado en 2000

Benzoic and cinnamic acid derivatives as antioxidants: structure-activity relation

artículo científico publicado en 1999

Coffee drinking induces incorporation of phenolic acids into LDL and increases the resistance of LDL to ex vivo oxidation in humans

artículo científico publicado en 2007

Coffee drinking influences plasma antioxidant capacity in humans.

artículo científico publicado en 2002

Effect of caffeic acid dietary supplementation on the antioxidant defense system in rat: an in vivo study

artículo científico publicado en 1997

Effect of caffeic acid on tert-butyl hydroperoxide-induced oxidative stress in U937

artículo científico publicado en 1998

Effect of coffee drinking on platelets: inhibition of aggregation and phenols incorporation.

artículo científico publicado en 2008

Effect of oxidized low-density lipoprotein on differential gene expression in primary human endothelial cells.

artículo científico publicado en 2003

Ferulic acid excretion as a marker of consumption of a French maritime pine (Pinus maritima) bark extract

artículo científico publicado en 2000

Glucoraphanin and sulforaphane evolution during juice preparation from broccoli sprouts

artículo científico publicado en 2018

Glucosinolates redox activities: can they act as antioxidants?

artículo científico publicado en 2013

Grape seed proanthocyanidins prevent plasma postprandial oxidative stress in humans.

artículo científico publicado en 2002

Improvement of the nutraceutical quality of broccoli sprouts by elicitation

artículo científico publicado en 2016

Is Sugar-Sweetened Beverage Consumption a Possible Confounder in the Inverse Association Between Coffee and Kidney Disease?

artículo científico publicado en 2018

One site on the apoB-100 specifically binds 17-beta-estradiol and regulates the overall structure of LDL.

artículo científico publicado en 2003

Oxidative modification of human low-density lipoprotein by horseradish peroxidase in the absence of hydrogen peroxide

artículo científico publicado en 1998

Phenolic acids from beer are absorbed and extensively metabolized in humans.

artículo científico publicado en 2005

Polyphenols synergistically inhibit oxidative stress in subjects given red and white wine.

artículo científico publicado en 2005

Red wine prevents the postprandial increase in plasma cholesterol oxidation products: a pilot study.

artículo científico publicado en 2011

Role of coffee in modulation of diabetes risk.

artículo científico publicado en 2012

Selective changes in DNA binding activity of transcription factors in UM-X7.1 cardiomyopathic hamsters.

artículo científico publicado en 2002

Selenium supplementation prevents the increase in atherogenic electronegative LDL (LDL minus) in the postprandial phase.

artículo científico publicado en 2007

TNF-α and IL-10 modulation induced by polyphenols extracted by olive pomace in a mouse model of paw inflammation

artículo científico publicado en 2015

Total antioxidant capacity as a tool to assess redox status: critical view and experimental data.

artículo científico publicado en 2000

Untargeted Metabolomics Reveals Predominant Alterations in Lipid Metabolism Following Light Exposure in Broccoli Sprouts.

artículo científico publicado en 2015