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Lista de obras de Tetsuya Masuda

A Hypersweet Protein: Removal of The Specific Negative Charge at Asp21 Enhances Thaumatin Sweetness

artículo científico publicado en 2016

Atomic resolution structure of serine protease proteinase K at ambient temperature

artículo científico publicado en 2017

Atomic structure of the sweet-tasting protein thaumatin I at pH 8.0 reveals the large disulfide-rich region in domain II to be sensitive to a pH change

artículo científico publicado en 2012

Bacterial heat shock protein 60, GroEL, can induce the conversion of naïve T cells into a CD4 CD25(+) Foxp3-expressing phenotype.

artículo científico publicado en 2011

Changes in textural properties of Japanese tenobe somen noodles during storage

artículo científico publicado en 2011

Characterization of anti-irradiation-denatured ovalbumin monoclonal antibodies. Immunochemical and structural analysis of irradiation-denatured ovalbumin.

artículo científico publicado en 2000

Cloning of the thaumatin I cDNA and characterization of recombinant thaumatin I secreted by Pichia pastoris

artículo científico publicado en 2007

Cloning, expression and characterization of recombinant sweet-protein thaumatin II using the methylotrophic yeast Pichia pastoris

artículo científico publicado en 2004

Critical molecular regions for elicitation of the sweetness of the sweet-tasting protein, thaumatin I.

artículo científico publicado en 2008

Crystal structure of the sweet-tasting protein thaumatin II at 1.27Å

artículo científico publicado el 6 de junio de 2011

Effects of chemical modification of lysine residues on the sweetness of lysozyme

artículo científico publicado en 2005

Effects of pre- and pro-sequence of thaumatin on the secretion by Pichia pastoris

artículo científico publicado en 2007

Five amino acid residues in cysteine-rich domain of human T1R3 were involved in the response for sweet-tasting protein, thaumatin.

artículo científico publicado en 2013

Grease matrix as a versatile carrier of proteins for serial crystallography

artículo científico publicado en 2015

High yield secretion of the sweet-tasting protein lysozyme from the yeast Pichia pastoris.

artículo científico publicado en 2005

High-resolution structure of the recombinant sweet-tasting protein thaumatin I

artículo científico publicado el 24 de mayo de 2011

Hydroxyethyl cellulose matrix applied to serial crystallography

artículo científico publicado en 2017

Interactions of the sweet-tasting proteins thaumatin and lysozyme with the human sweet-taste receptor.

artículo científico publicado en 2009

Introduction of a negative charge at Arg82 in thaumatin abolished responses to human T1R2-T1R3 sweet receptors

artículo científico publicado en 2011

Light-induced structural changes and the site of O=O bond formation in PSII caught by XFEL.

artículo científico publicado en 2017

Membrane protein structure determination by SAD, SIR, or SIRAS phasing in serial femtosecond crystallography using an iododetergent

artículo científico publicado en 2016

Native sulfur/chlorine SAD phasing for serial femtosecond crystallography

artículo científico publicado en 2015

Oil-free hyaluronic acid matrix for serial femtosecond crystallography

artículo científico publicado en 2016

Precipitation of sword bean proteins by heating and addition of magnesium chloride in a crude extract.

artículo científico publicado en 2016

Redox-coupled proton transfer mechanism in nitrite reductase revealed by femtosecond crystallography.

artículo científico publicado en 2016

Structure-sweetness relationship in egg white lysozyme: role of lysine and arginine residues on the elicitation of lysozyme sweetness

artículo científico publicado en 2005

Subatomic structure of hyper-sweet thaumatin D21N mutant reveals the importance of flexible conformations for enhanced sweetness

artículo científico publicado en 2018

Sweetness and enzymatic activity of lysozyme

artículo científico publicado en 2001

The cysteine-rich domain of human T1R3 is necessary for the interaction between human T1R2-T1R3 sweet receptors and a sweet-tasting protein, thaumatin

artículo científico publicado en 2011

Viscosity-adjustable grease matrices for serial nanocrystallography

scientific article published on 28 January 2020