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Altered post-mortem metabolism identified in very fast chilled lamb M. longissimus thoracis et lumborum using metabolomic analysis.

artículo científico publicado en 2015

Early on-line classification of beef carcasses based on ultimate pH by near infrared spectroscopy

artículo científico publicado en 2013

Effect of ageing prior to freezing on colour stability of ovine longissimus muscle

artículo científico publicado el 21 de diciembre de 2010

Effect of lamb age and retail packaging types on the quality of long-term chilled lamb loins

artículo científico publicado el 7 de diciembre de 2011

Factors of significance for pork quality—a review

artículo científico publicado el 1 de julio de 2003

Formation of mutagenic heterocyclic aromatic amines in fried pork from Duroc and Landrace pigs upon feed supplementation with creatine monohydrate

artículo científico publicado en 2006

High pre rigor temperature limits the ageing potential of beef that is not completely overcome by electrical stimulation and muscle restraining

artículo científico publicado el 14 de diciembre de 2011

Physical changes of significance for early post mortem water distribution in porcine M. longissimus

artículo científico publicado en 2004

Physiological and structural events post mortem of importance for drip loss in pork

artículo científico publicado el 1 de agosto de 2002

Postmortem proteome changes of porcine muscle related to tenderness.

artículo científico publicado en 2003

Pre rigor processing, ageing and freezing on tenderness and colour stability of lamb loins

artículo científico publicado el 15 de mayo de 2013

Proteomic and peptidomic differences and similarities between four muscle types from New Zealand raised Angus steers.

artículo científico publicado en 2016

Rapid tenderisation of lamb M. longissimus with very fast chilling depends on rapidly achieving sub-zero temperatures

artículo científico publicado en 2012

Retail colour display life of chilled lamb as affected by processing conditions and storage temperature

artículo científico publicado el 21 de enero de 2011

Significance of preslaughter stress and different tissue PUFA levels on the oxidative status and stability of porcine muscle and meat

artículo científico publicado en 2003

Significance of vitamin E supplementation, dietary content of polyunsaturated fatty acids, and preslaughter stress on oxidative status in pig as reflected in cell integrity and antioxidative enzyme activities in porcine muscle

artículo científico publicado en 2005

Temporal, biochemical and structural factors that influence beef quality measurement using near infrared spectroscopy

artículo científico publicado en 2009

The calibration temperature of pH-glass electrodes: significance for meat quality classification

artículo científico publicado en 2002

The protective effect of electrical stimulation and wrapping on beef tenderness at high pre rigor temperatures

scientific article published on 16 October 2007

The significance of pre-slaughter stress and diet on colour and colour stability of pork

artículo científico publicado el 1 de febrero de 2003

Water distribution and mobility in meat during the conversion of muscle to meat and ageing and the impacts on fresh meat quality attributes--a review

artículo científico publicado en 2011