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Lista de obras de

Chemical and microbiological characterization of artisan inoculants used for the fermentation of traditional dairy products in Epirus area (Greece)

artículo científico publicado el 31 de julio de 2011

Effects of Antibiotics upon the Gut Microbiome: A Review of the Literature

artículo científico publicado en 2020

Honey’s Antioxidant and Antimicrobial Properties: A Bibliometric Study

artículo científico publicado en 2023

Impact of an Omega-3-Enriched Sheep Diet on the Microbiota and Chemical Composition of Kefalograviera Cheese

artículo científico publicado en 2022

Interactions between Medical Plant-Derived Bioactive Compounds: Focus on Antimicrobial Combination Effects

artículo científico publicado en 2022

Isolation of microbial pathogens of subclinical mastitis from raw sheep’s milk of Epirus (Greece) and their role in its hygiene

artículo científico publicado el 19 de mayo de 2011

Mediterranean Diet as a Tool to Combat Inflammation and Chronic Diseases. An Overview

artículo científico publicado en 2020

Microbial Community Structure among Honey Samples of Different Pollen Origin

artículo científico publicado en 2023

Microbial ecology of fish species ongrowing in Greek sea farms and their watery environment

artículo científico publicado el 21 de marzo de 2011

Microbial ecology of the watery ecosystems of Evros river in North Eastern Greece and its influence upon the cultivated soil ecosystem

artículo científico publicado el 12 de junio de 2011

Microbiological quality of grey-mullet roe

artículo científico publicado el 8 de abril de 2011

Occurrence of Clostridium perfringens from different cultivated soils

artículo científico publicado el 20 de mayo de 2011

Prevalence of C. perfringens in agricultural fields with different vegetation types

artículo científico publicado el 18 de mayo de 2013

Principal methods for isolation and identification of soil microbial communities

artículo científico publicado el 12 de julio de 2012