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Lista de obras de

Application of scientific criteria to food allergens of public health importance

artículo científico publicado el 2 de agosto de 2012

Cofactors in allergic reactions to food: physical exercise and alcohol are the most important

artículo científico publicado en 2016

Complex mixtures: Relevance of combined exposure to substances at low dose levels

artículo científico publicado el 15 de abril de 2013

Double-blind placebo-controlled food challenges in children with alleged cow’s milk allergy: prevention of unnecessary elimination diets and determination of eliciting doses

artículo científico publicado el 8 de febrero de 2013

Effects of Caramel Colour III on the number of blood lymphocytes: A human study on Caramel Colour III immunotoxicity and a comparison of the results with data from rat studies

artículo científico publicado el 1 de mayo de 1992

Effects of the color additive caramel color III and 2-acetyl-4(5)-tetrahydroxybutylimidazole (THI) on the immune system of rats

artículo científico publicado el 1 de marzo de 1992

Food allergy: predictive testing of food products

artículo científico publicado el 1 de noviembre de 1997

Oral sensitization to food proteins: a Brown Norway rat model

artículo científico publicado el 1 de marzo de 1998

Precautionary allergen labelling: perspectives from key stakeholder groups

artículo científico

Prioritisation of allergenic foods with respect to public health relevance: Report from an ILSI Europe Food Allergy Task Force Expert Group

artículo científico publicado en 2016

Threshold dose distributions for 5 major allergenic foods in children

artículo científico publicado el 27 de noviembre de 2012