Filtros de búsqueda

Lista de obras de

A Proteolytic Regulator Controlling Chalcone Synthase Stability and Flavonoid Biosynthesis in Arabidopsis.

artículo científico publicado en 2017

A peroxisomally localized acyl-activating enzyme is required for volatile benzenoid formation in a Petunia×hybrida cv. ‘Mitchell Diploid’ flower

artículo científico publicado el 5 de julio de 2012

A petunia chorismate mutase specialized for the production of floral volatiles.

artículo científico publicado en 2009

Altered profile of floral volatiles and lignin content by down-regulation of Caffeoyl Shikimate Esterase in Petunia

artículo científico publicado en 2023

Arabidopsis 4-COUMAROYL-COA LIGASE 8 contributes to the biosynthesis of the benzenoid ring of coenzyme Q in peroxisomes

artículo científico publicado en 2019

Delineating Compartmentalized Control of Phenylpropanoid Metabolism

artículo científico publicado el 1 de marzo de 2012

Down regulation of p-coumarate 3-hydroxylase in petunia uniquely alters the profile of emitted floral volatiles

artículo científico publicado en 2019

EOBII controls flower opening by functioning as a general transcriptomic switch.

artículo científico publicado en 2011

Farm to Sensory Lab: Taste of Blueberry Fruit by Children and Adults

artículo científico publicado en 2017

Flavor Alterations Associated with Miracle Fruit and Gymnema sylvestre

artículo científico publicado en 2018

Flower-specific expression of the Agrobacterium tumefaciens isopentenyltransferase gene results in radial expansion of floral organs in Petunia hybrida.

artículo científico publicado en 2008

Genome-wide association of volatiles reveals candidate loci for blueberry flavor

scientific article published on 30 January 2020

Identification of a methyltransferase catalyzing the final step of methyl anthranilate synthesis in cultivated strawberry

artículo científico publicado en 2017

Identifying Breeding Priorities for Blueberry Flavor Using Biochemical, Sensory, and Genotype by Environment Analyses

artículo científico publicado en 2015

Light Quality Dependent Changes in Morphology, Antioxidant Capacity, and Volatile Production in Sweet Basil (Ocimum basilicum).

artículo científico publicado en 2016

Light modulation of volatile organic compounds from petunia flowers and select fruits

Lilium floral fragrance: A biochemical and genetic resource for aroma and flavor.

artículo científico publicado en 2015

Manipulation of sensory characteristics and volatile compounds in strawberry fruit through the use of isolated wavelengths of light

scientific article published on 11 February 2020

Parts-prospecting For a High-efficiency Thiamin Thiazole Biosynthesis Pathway

scientific article published on 18 October 2018

Petunia floral volatile benzenoid/phenylpropanoid genes are regulated in a similar manner.

artículo científico publicado en 2009

Petunia flowers solve the defence/apparency dilemma of pollinator attraction by deploying complex floral blends

artículo científico publicado en 2012

PhDAHP1 is required for floral volatile benzenoid/phenylpropanoid biosynthesis in Petunia × hybrida cv 'Mitchell Diploid'.

artículo científico publicado en 2014

PhMYB4 fine-tunes the floral volatile signature of Petunia×hybrida through PhC4H

artículo científico publicado el 10 de noviembre de 2010

Posttranslational regulation of pyruvate, orthophosphate dikinase in developing rice (Oryza sativa) seeds

artículo científico publicado en 2006

Strawberry flavor: diverse chemical compositions, a seasonal influence, and effects on sensory perception

artículo científico publicado en 2014

Strong Fluorescence Expression of ZsGreen1 in Petunia Flowers by Agrobacterium tumefaciens–mediated Transformation

artículo científico publicado en 2019

The Chemical Interactions Underlying Tomato Flavor Preferences

artículo científico publicado en 2012

The Peroxidative Cleavage of Kaempferol Contributes to the Biosynthesis of the Benzenoid Moiety of Ubiquinone in Plants

scientific article published on 14 November 2018

Transformation of Kalanchoe pinnata by Agrobacterium tumefaciens with ZsGreen1

artículo científico publicado en 2021

Unraveling the regulation of floral fragrance biosynthesis

artículo científico publicado el 1 de marzo de 2011

What Aristotle didn't know about flavor

artículo científico publicado en 2019