Filtros de búsqueda

Lista de obras de

4th Pediatric Allergy and Asthma Meeting (PAAM)

artículo científico publicado en 2016

<scp>EAACI</scp> guidelines on the diagnosis of <scp>IgE</scp>‐mediated food allergy

artículo científico publicado en 2023

A phase II, randomized, double‑blind, parallel‑group, placebo‑controlled oral food challenge trial of Xolair (omalizumab) in peanut allergy

artículo científico publicado en 2011

Assessing Peanut Consumption in a Population of Mothers and Their Children in the UK

artículo científico publicado en 2011

Atopic Dermatitis Anti-IgE Paediatric Trial (ADAPT): the role of anti-IgE in severe paediatric eczema: study protocol for a randomised controlled trial

artículo científico publicado en 2017

Atopic dermatitis and disease severity are the main risk factors for food sensitization in exclusively breastfed infants

artículo científico publicado en 2013

Atopic dermatitis increases the effect of exposure to peanut antigen in dust on peanut sensitization and likely peanut allergy

artículo científico publicado en 2014

Basophil activation test discriminates between allergy and tolerance in peanut-sensitized children

artículo científico publicado en 2014

Basophil activation test: food challenge in a test tube or specialist research tool?

artículo científico publicado en 2016

Can Food Allergy Be Prevented? The Current Evidence

artículo científico publicado el 1 de abril de 2011

Characterization of lymphocyte responses to peanuts in normal children, peanut-allergic children, and allergic children who acquired tolerance to peanuts

artículo científico publicado en 2003

Clinical Use of Probiotics in Pediatric Allergy (CUPPA): A World Allergy Organization Position Paper

artículo científico publicado en 2012

Clinical practice. Food allergy

scientific article published on September 2008

Consensus Communication on Early Peanut Introduction and Prevention of Peanut Allergy in High-Risk Infants

artículo científico

Consensus Communication on Early Peanut Introduction and the Prevention of Peanut Allergy in High-risk Infants

scientific article published on 31 August 2015

Consensus communication on early peanut introduction and the prevention of peanut allergy in high-risk infants

article

Consensus communication on early peanut introduction and the prevention of peanut allergy in high-risk infants

article published in 2015

Distinct parameters of the basophil activation test reflect the severity and threshold of allergic reactions to peanut

artículo científico publicado en 2015

Dog ownership at three months of age is associated with protection against food allergy

scientific article published on 08 July 2019

Early Feeding Practices and Development of Food Allergies

artículo científico publicado el 3 de octubre de 2011

Early consumption of peanuts in infancy is associated with a low prevalence of peanut allergy.

artículo científico publicado en 2008

Early introduction of peanut reduces peanut allergy across risk groups in pooled and causal inference analyses

artículo científico publicado en 2022

Early nutrition and immunity - progress and perspectives.

artículo científico publicado en 2006

Egg allergy and MMR vaccination.

artículo científico publicado en 2003

Enquiring About Tolerance (EAT) study: Feasibility of an early allergenic food introduction regimen

artículo científico publicado en 2016

Environmental peanut exposure increases the risk of peanut sensitization in high risk children

artículo científico publicado en 2018

Epidemiologic risks for food allergy

artículo científico publicado en 2008

Factors associated with the development of peanut allergy in childhood

artículo científico publicado en 2003

Food allergy and asthma--what is the link?

artículo científico publicado en 2003

Food allergy and the gut.

artículo científico publicado en 2016

Food challenges: a review and audit

artículo científico publicado en 2002

ICON: food allergy

artículo científico

Identifying and managing cow's milk protein allergy.

scientific article published on 05 August 2010

IgE to epitopes of Ara h 2 enhance the diagnostic accuracy of Ara h 2-specific IgE

artículo científico publicado en 2020

IgG4 inhibits peanut-induced basophil and mast cell activation in peanut-tolerant children sensitized to peanut major allergens

artículo científico publicado en 2015

International Consensus on Allergen Immunotherapy II: Mechanisms, standardization, and pharmacoeconomics

artículo científico publicado en 2016

International consensus on allergy immunotherapy.

artículo científico

Is there an association between microbial exposure and food allergy? A systematic review.

artículo científico publicado en 2013

Loss-of-function variants in the filaggrin gene are a significant risk factor for peanut allergy.

artículo científico publicado en 2011

Mass spectrometry confirmation that clinically important peanut protein allergens are present in household dust

artículo científico publicado en 2019

Medical Algorithm: Early Introduction of Food Allergens in High Risk Populations

artículo científico publicado en 2020

Modifying the infant's diet to prevent food allergy.

artículo científico publicado en 2016

New visions for food allergy: an iPAC summary and future trends

artículo científico publicado en 2008

Peanut allergy: effect of environmental peanut exposure in children with filaggrin loss-of-function mutations

artículo científico publicado en 2014

Pilot study measuring transepidermal water loss (TEWL) in children suggests trilipid cream is more effective than a paraffin-based emollient

scientific article published on 16 March 2020

Platelet-activating factor, PAF acetylhydrolase, and severe anaphylaxis

artículo científico publicado en 2008

Precautionary labelling of foods for allergen content: are we ready for a global framework?

artículo científico publicado en 2014

Preventing food allergy

artículo científico publicado en 2004

Prevention of food allergy

artículo científico publicado en 2016

Prevention of food allergy - Early dietary interventions

artículo científico publicado en 2016

Randomized trial of peanut consumption in infants at risk for peanut allergy

artículo científico publicado en 2015

Relevance of inhalational exposure to food allergens

artículo científico publicado en 2003

Suppression of Cytokine-Dependent Human T-Cell Proliferation by Intravenous Immunoglobulin

artículo científico publicado el 1 de noviembre de 1994

The concept of oral tolerance induction to foods

artículo científico publicado en 2007

The expression of CD123 can decrease with basophil activation: implications for the gating strategy of the basophil activation test

artículo científico publicado en 2016

The global impact of the DRACMA guidelines cow’s milk allergy clinical practice

artículo científico publicado en 2018

The link between otitis media with effusion and allergy: a potential role for intranasal corticosteroids.

scientific article published on May 2011

The role of anti-IgE (omalizumab/Xolair) in the management of severe recalcitrant paediatric atopic eczema (ADAPT): statistical analysis plan

artículo científico publicado en 2017

The role of dietary interventions in the prevention of IgE-mediated food allergy in children.

artículo científico publicado en 2017

Update on risk factors for food allergy

artículo científico

World Allergy Organization (WAO) Diagnosis and Rationale for Action against Cow's Milk Allergy (DRACMA) Guidelines

artículo científico publicado en 2010

World Allergy Organization (WAO) Diagnosis and Rationale for Action against Cow's Milk Allergy (DRACMA) Guidelines

artículo científico publicado en 2010