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Lista de obras de

A comprehensive investigation of guaiacyl-pyranoanthocyanin synthesis by one-/two-dimensional NMR and UPLC-DAD-ESI-MS(n).

artículo científico publicado en 2015

A genome-wide association and prediction study in grapevine deciphers the genetic architecture of multiple traits and identifies genes under many new QTLs

artículo científico publicado en 2022

BAHD or SCPL acyltransferase? What a dilemma for acylation in the world of plant phenolic compounds

artículo científico

Characterization of compounds obtained by chemical oxidation of caffeic acid in acidic conditions

artículo científico publicado en 1994

Characterization, stoichiometry, and stability of salivary protein-tannin complexes by ESI-MS and ESI-MS/MS.

artículo científico publicado en 2009

Combination of several mass spectrometry ionization modes: A multiblock analysis for a rapid characterization of the red wine polyphenolic composition

artículo científico publicado el 30 de julio de 2010

Direct mass spectrometry approaches to characterize polyphenol composition of complex samples

artículo científico publicado en 2008

Dissecting genetic architecture of grape proanthocyanidin composition through quantitative trait locus mapping

artículo científico publicado el 27 de febrero de 2012

Effect of Macerating Enzymes on the Oligosaccharide Profiles of Merlot Red Wines

artículo científico publicado el 25 de mayo de 2011

Effect of flash release treatment on phenolic extraction and wine composition

artículo científico publicado en 2006

Flavonoid oxidation in plants: from biochemical properties to physiological functions.

artículo científico publicado en 2006

Identification and functional characterization of cDNAs coding for hydroxybenzoate/hydroxycinnamate glucosyltransferases co-expressed with genes related to proanthocyanidin biosynthesis

artículo científico publicado el 16 de noviembre de 2011

In vivo grapevine anthocyanin transport involves vesicle‐mediated trafficking and the contribution of anthoMATE transporters and GST

artículo científico publicado el 18 de julio de 2011

Multimethod Approach for Extensive Characterization of Gallnut Tannin Extracts

artículo científico publicado en 2020

Plant phenolics: Recent advances on their biosynthesis, genetics, and ecophysiology

artículo científico publicado el 28 de mayo de 2013

Polymeric proanthocyanidins from grape skins

artículo científico publicado en 1996

Polyphenols in foods are more complex than often thought

artículo científico publicado en 2005

Quantitative genetic bases of anthocyanin variation in grape (Vitis vinifera L. ssp. sativa) berry: a quantitative trait locus to quantitative trait nucleotide integrated study.

scientific article published on 31 August 2009

Sensory characteristics changes of red Grenache wines submitted to different oxygen exposures pre and post bottling

artículo científico publicado en 2010

Symposium Introduction: Recent Progress and Current Challenges in Wine Analytical Sciences

artículo científico publicado en 2020

Targeted filtering reduces the complexity of UHPLC-Orbitrap-HRMS data to decipher polyphenol polymerization.

artículo científico publicado en 2017

The tannosome is an organelle forming condensed tannins in the chlorophyllous organs of Tracheophyta

artículo científico publicado en 2013

p-Hydroxyphenyl-pyranoanthocyanins: An Experimental and Theoretical Investigation of Their Acid-Base Properties and Molecular Interactions.

artículo científico publicado en 2016