Filtros de búsqueda

Lista de obras de

A patient experiencing anaphylaxis and urticaria, in some cases preceded by ingestion of red meat

artículo científico publicado en 2012

A peculiar cause of anaphylaxis: no more steak? The journey to discovery of a newly recognized allergy to galactose-alpha-1,3-galactose found in mammalian meat

artículo científico publicado en 2012

Allergenicity of carbohydrates and their role in anaphylactic events

artículo científico publicado en 2010

Allergens, sources, particles, and molecules: Why do we make IgE responses?

artículo científico publicado en 2015

Altered metabolic profile in patients with IgE to galactose-alpha-1,3-galactose following in vivo food challenge

artículo científico publicado en 2016

Anaphylaxis after vaccination in a pediatric patient: further implicating alpha-gal allergy

artículo científico publicado en 2018

Anaphylaxis after zoster vaccine: Implicating alpha-gal allergy as a possible mechanism

artículo científico publicado en 2016

Anaphylaxis syndromes related to a new mammalian cross-reactive carbohydrate determinant

artículo científico publicado en 2009

Anaphylaxis to the carbohydrate side chain alpha-gal

artículo científico publicado en 2015

Asthma and neonatal airway colonization

artículo científico publicado en 2008

Breast Milk and Food Allergy: Connections and Current Recommendations

artículo científico publicado en 2015

Carbohydrates as allergens

artículo científico publicado en 2015

Delayed Anaphylaxis Involving IgE to Galactose-alpha-1,3-galactose

artículo científico publicado en 2015

Delayed anaphylaxis to alpha-gal, an oligosaccharide in mammalian meat

artículo científico publicado en 2015

Delayed anaphylaxis to red meat in patients with IgE specific for galactose alpha-1,3-galactose (alpha-gal).

artículo científico publicado en 2013

Delayed anaphylaxis to red meat masquerading as idiopathic anaphylaxis

artículo científico publicado en 2014

Delayed anaphylaxis, angioedema, or urticaria after consumption of red meat in patients with IgE antibodies specific for galactose-alpha-1,3-galactose

artículo científico publicado en 2008

Delayed clinical and ex vivo response to mammalian meat in patients with IgE to galactose-alpha-1,3-galactose

artículo científico publicado en 2014

Determinants of Food Allergy

artículo científico publicado el 1 de febrero de 2012

Diagnostic and experimental food challenges in patients with nonimmediate reactions to food

artículo científico publicado en 2015

Drug allergens and food--the cetuximab and galactose-α-1,3-galactose story

artículo científico publicado en 2013

Emerging antigens involved in allergic responses

artículo científico publicado en 2013

Fatal infusion reactions to cetuximab: role of immunoglobulin e-mediated anaphylaxis

artículo científico publicado en 2011

First-dose anaphylaxis to infliximab: a case of mammalian meat allergy

artículo científico publicado en 2017

Food Allergy

artículo científico publicado en 2018

Galactose-α-1,3-galactose and delayed anaphylaxis, angioedema, and urticaria in children

artículo científico publicado en 2013

Galactose-α-1,3-galactose-specific IgE is associated with anaphylaxis but not asthma

artículo científico publicado en 2012

IgE Antibody Detection and Component Analysis in Patients with Eosinophilic Esophagitis

artículo científico publicado en 2015

IgE Production to α-Gal Is Accompanied by Elevated Levels of Specific IgG1 Antibodies and Low Amounts of IgE to Blood Group B

artículo científico publicado el 4 de febrero de 2013

IgE in the diagnosis and treatment of allergic disease

artículo científico publicado en 2016

IgE to the Mammalian Oligosaccharide Galactose-α-1,3-Galactose Is Associated With Increased Atheroma Volume and Plaques With Unstable Characteristics-Brief Report

article by Jeffrey M Wilson et al published July 2018 in Arteriosclerosis, Thrombosis, and Vascular Biology

Immunologic messenger molecules: cytokines, interferons, and chemokines

artículo científico publicado en 2009

Initial description of pork-cat syndrome in the United States

artículo científico publicado en 2013

Investigation into the α-Gal Syndrome: Characteristics of 261 Children and Adults Reporting Red Meat Allergy

artículo científico publicado en 2019

Invited Commentary: Alpha-Gal Allergy: Tip of the Iceberg to a Pivotal Immune Response

artículo científico publicado en 2016

Measurement of IgE antibodies to minor components in eosinophilic esophagitis, peanut allergy, and delayed anaphylaxis to mammalian meat

Mechanisms of Oral Tolerance

artículo científico publicado en 2015

Outpatient Emergencies: Anaphylaxis

artículo científico publicado en 2017

Peanut Allergy: New Developments and Clinical Implications

artículo científico publicado en 2016

Porcine or bovine valve replacement in 3 patients with IgE antibodies to the mammalian oligosaccharide galactose-alpha-1,3-galactose.

artículo científico publicado en 2014

Recurrent anaphylaxis during cardiac catheterization due to ethylene oxide

artículo científico publicado en 2018

Red meat allergy in Sweden: association with tick sensitization and B-negative blood groups

artículo científico publicado en 2013

Relationship between red meat allergy and sensitization to gelatin and galactose-α-1,3-galactose

artículo científico publicado en 2012

Reply

artículo científico publicado en 2018

Reply: To PMID 25747720.

artículo científico publicado en 2015

Specific IgG antibodies to cow's milk proteins in pediatric patients with eosinophilic esophagitis

article by Alexander J Schuyler et al published July 2018 in The Journal of Allergy and Clinical Immunology

Specific allergen profiles of peanut foods and diagnostic or therapeutic allergenic products.

artículo científico publicado en 2017

The alpha-gal story: lessons learned from connecting the dots

artículo científico publicado en 2015

The carbohydrate galactose-alpha-1,3-galactose is a major IgE-binding epitope on cat IgA.

artículo científico publicado en 2009

The discovery of IgE 50 years later

artículo científico publicado en 2016

The extended IL-10 superfamily: IL-10, IL-19, IL-20, IL-22, IL-24, IL-26, IL-28, and IL-29.

artículo científico publicado en 2008

The relevance of tick bites to the production of IgE antibodies to the mammalian oligosaccharide galactose-α-1,3-galactose

artículo científico publicado en 2011

Tick bites and red meat allergy

artículo científico publicado en 2013