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Lista de obras de

A Novel Cyclopeptide from a Bacterium Associated with the Marine Sponge Ircinia muscarum

artículo científico publicado el 1 de septiembre de 2003

Antioxidant activity and bioactive compound contents before and after in vitro digestion of new tomato hybrids.

artículo científico publicado en 2017

Antitumoral potential, antioxidant activity and carotenoid content of two Southern Italy tomato cultivars extracts: San Marzano and Corbarino

artículo científico publicado en 2017

Bioactivity of Tomato Hybrid Powder: Antioxidant Compounds and Their Biological Activities

artículo científico publicado el 8 de marzo de 2013

Curcumin and Cancer

artículo científico publicado en 2019

Effects of Industrial Processes on Antioxidant Power and Polyphenols Profile in Cherry Tomato Cultivar

artículo científico publicado en 2015

Evaluation of heavy metals, cytotoxicity, and antioxidant activity of tomatoes grown in toxic muddy soils

artículo científico publicado en 2014

Fatty Acids in Waste Tissues: The Nutraceutical Value of Gonads and Livers from the Moroccan Hypophthalmichthys molitrix and Cyprinus carpio Fishes

artículo científico publicado en 2023

Further in vitro evaluation of antimicrobial activity of the marine sesquiterpene hydroquinone avarol

artículo científico publicado en 2014

Further in vitro evaluation of cytotoxicity of the marine natural product derivative 4'-leucine-avarone

artículo científico publicado en 2014

Light-Responsive Nanocapsule-Coated Polymer Films for Antimicrobial Active Packaging

artículo científico publicado en 2019

Liposomal integration method for assessing antioxidative activity of water insoluble compounds towards biologically relevant free radicals: example of avarol

scientific article published on 14 June 2019

Productivity and Nutritional Trait Improvements of Different Tomatoes Cultivated with Effective Microorganisms Technology

artículo científico publicado en 2021

Research Progress and Hopeful Strategies of Application of Quorum Sensing in Food, Agriculture and Nanomedicine

artículo científico publicado en 2022

The lignicolous fungus Trametes versicolor (L.) Lloyd (1920): a promising natural source of antiradical and AChE inhibitory agents

artículo científico publicado en 2017