Filtros de búsqueda

Lista de obras de

Effects of a rotating magnetic field on gas-liquid mass transfer coefficient

artículo científico publicado en 2017

Enhancing effect of 50 Hz rotating magnetic field on induction of Shiga toxin-converting lambdoid prophages

artículo científico publicado en 2017

Evaluation of usefulness of 2DCorr technique in assessing physicochemical properties of bacterial cellulose.

artículo científico publicado en 2016

Exposure to non-continuous rotating magnetic field induces metabolic strain-specific response of Komagataeibacter xylinus

artículo científico publicado en 2021

Gas to liquid mass transfer in mixing system with application of rotating magnetic field

artículo científico publicado en 2018

Hydrodynamic studies in magnetically assisted external-loop airlift reactor

artículo científico publicado en 2019

Increased water content in bacterial cellulose synthesized under rotating magnetic fields.

artículo científico publicado en 2016

Influence of rotating magnetic field on gas-liquid volumetric mass transfer coefficient

artículo científico publicado en 2017

Influence of rotating magnetic field on gas-liquid volumetric mass transfer coefficient

artículo científico publicado en 2017

Investigation of mixing time in liquid under influence of rotating magnetic field

artículo científico publicado en 2017

Investigation of mixing time in liquid under influence of rotating magnetic field

artículo científico publicado en 2017

Modification of bacterial cellulose through exposure to the rotating magnetic field.

artículo científico publicado en 2015

Preparation of Komagataeibacter xylinus Inoculum for Bacterial Cellulose Biosynthesis Using Magnetically Assisted External-Loop Airlift Bioreactor

artículo científico publicado en 2021

Single Mathematical Parameter for Evaluation of the Microorganisms' Growth as the Objective Function in the Optimization by the DOE Techniques

scientific article published on 31 October 2020

The study of influence of a rotating magnetic field on mixing efficiency

artículo científico publicado en 2017