Filtros de búsqueda

Lista de obras de

A comparative study on edible Agaricus mushrooms as functional foods

artículo científico publicado en 2015

Agaricus blazei hot water extract shows anti quorum sensing activity in the nosocomial human pathogen Pseudomonas aeruginosa.

artículo científico publicado en 2014

An insight into anti-biofilm and anti-quorum sensing activities of the selected anthocyanidins: the case study of Pseudomonas aeruginosa PAO1.

artículo científico publicado en 2016

An insight into antimicrobial activity of the freshwater bryozoan Pectinatella magnifica

artículo científico publicado en 2015

Anti-quorum sensing activity of selected sponge extracts: a case study of Pseudomonas aeruginosa.

artículo científico publicado en 2014

Antimicrobial synergism and cytotoxic properties of Citrus limon L., Piper nigrum L. and Melaleuca alternifolia (Maiden and Betche) Cheel essential oils.

artículo científico publicado en 2017

Bioactive composition, antimicrobial activities and the influence of Agrocybe aegerita (Brig.) Sing on certain quorum-sensing-regulated functions and biofilm formation by Pseudomonas aeruginosa

article

Chemical characterization and biological activity of Chaga (Inonotus obliquus), a medicinal "mushroom".

artículo científico publicado en 2015

Could essential oils of green and black pepper be used as food preservatives?

artículo científico publicado en 2015

Extracts of three Laserpitium L. species and their principal components laserpitine and sesquiterpene lactones inhibit microbial growth and biofilm formation by oral Candida isolates.

artículo científico publicado en 2015

Further in vitro evaluation of antimicrobial activity of the marine sesquiterpene hydroquinone avarol

artículo científico publicado en 2014

Further in vitro evaluation of antiradical and antimicrobial activities of phytol.

artículo científico publicado en 2014

In vitro anti-quorum sensing activity of phytol

artículo científico publicado en 2014

In vitro antibiofilm activity of the freshwater bryozoan Hyalinella punctata: a case study of Pseudomonas aeruginosa PAO1.

artículo científico publicado en 2015

In vitro evaluation of antimicrobial activity of the freshwater sponge Ochridaspongia rotunda (Arndt, 1937).

artículo científico publicado en 2014

Laetiporus sulphureus, edible mushroom from Serbia: investigation on volatile compounds, in vitro antimicrobial activity and in situ control of Aspergillus flavus in tomato paste

artículo científico publicado en 2013

Lignin model compound in alginate hydrogel: a strong antimicrobial agent with high potential in wound treatment.

artículo científico publicado en 2016

Quercetin Potently Reduces Biofilm Formation of the Strain Pseudomonas aeruginosa PAO1 in vitro

artículo científico publicado en 2015

Sensitivity of clinical isolates of Candida to essential oils from Burseraceae family

artículo científico publicado en 2016

Short communication: Cheese supplemented with Thymus algeriensis oil, a potential natural food preservative

scientific article published on 22 February 2018