Filtros de búsqueda

Lista de obras de Francisco Lopez

Aroma profile design of wine spirits: Multi-objective optimization using response surface methodology.

artículo científico publicado en 2017

Aromatic Characterization of Pot Distilled Kiwi Spirits

artículo científico publicado en 2012

Aromatically enhanced pear distillates from blanquilla and conference varieties using a packed column.

artículo científico publicado en 2013

Concentration of viscous food solutions by membrane contactors

artículo científico publicado en 2006

Direct formulation of a solid foodstuff with phenolic-rich multicomponent solutions from grape seed: effects on composition and antioxidant properties.

artículo científico publicado en 2008

Effects of Distillation System and Yeast Strain on the Aroma Profile of Albariño (Vitis vinifera L.) Grape Pomace Spirits

artículo científico publicado en 2014

Floral aroma improvement of Muscat spirits by packed column distillation with variable internal reflux.

artículo científico publicado en 2016

Fruit Brandies

Hydrolysis of dilute acid-pretreated cellulose under mild hydrothermal conditions.

artículo científico publicado en 2014

Impact of bentonite additions during vinification on protein stability and volatile compounds of Albariño wines

artículo científico publicado en 2015

Note. Vinegar Decolourization by Re-Activated Carbon

Oxidation of activated carbon: application to vinegar decolorization

artículo científico publicado en 2003

Pear distillates from pear juice concentrate: effect of lees in the aromatic composition

artículo científico publicado en 2007