Filtros de búsqueda

Lista de obras de Robert V. Tauxe

2008 outbreak of Salmonella Saintpaul infections associated with raw produce

artículo científico publicado en 2011

A novel approach to enhance food safety: industry-academia-government partnership for applied research

artículo científico publicado en 2009

Antimicrobial resistance among Campylobacter strains, United States, 1997-2001.

artículo científico publicado en 2004

Attributing illness to food.

artículo científico publicado en 2005

Attribution of foodborne illnesses, hospitalizations, and deaths to food commodities by using outbreak data, United States, 1998-2008

artículo científico publicado en 2013

CDC Safety Training Course for Ebola Virus Disease Healthcare Workers

artículo científico publicado en 2017

Campylobacter fetus infections in humans: exposure and disease

artículo científico publicado en 2014

Campylobacter fetus subsp. testudinum subsp. nov., isolated from humans and reptiles

artículo científico publicado en 2014

Cholera: a new homeland in Africa?

artículo científico publicado en 2007

Cholera: fourth year of the epidemic in Haiti; sixth decade of the global pandemic.

artículo científico publicado en 2014

Do differences in risk factors, medical care seeking, or medical practices explain the geographic variation in campylobacteriosis in Foodborne Diseases Active Surveillance Network (FoodNet) sites?

artículo científico publicado en 2012

Ebola virus disease: What clinicians in the United States need to know

artículo científico publicado en 2015

Egg quality assurance programs and egg-associated Salmonella enteritidis infections, United States

artículo científico publicado en 2004

Emerging foodborne pathogens

artículo científico publicado en 2002

Emerging trends in foodborne diseases

artículo científico publicado en 2013

FoodNet estimate of the burden of illness caused by nontyphoidal Salmonella infections in the United States

artículo científico publicado en 2004

Foodborne illness acquired in the United States--major pathogens

artículo científico publicado en 2011

Foodborne illness acquired in the United States--unspecified agents

artículo científico publicado el 1 de enero de 2011

Fresh produce: a growing cause of outbreaks of foodborne illness in the United States, 1973 through 1997.

artículo científico publicado en 2004

Gastrointestinal anthrax: review of the literature

artículo científico publicado en 2003

Hemolytic Uremic Syndrome Surveillance to Monitor Trends in Infection with Escherichia coli O157:H7 and Other Shiga Toxin-Producing E. coli

artículo científico publicado el 1 de julio de 1997

Human Pathogens on Plants: Designing a Multidisciplinary Strategy for Research

artículo científico publicado en 2014

Human Pathogens on Plants: Designing a Multidisciplinary Strategy for Research

artículo científico publicado en 2014

Human pathogens on plants: designing a multidisciplinary strategy for research

artículo científico publicado en 2013

Incidence and Trends of Infections with Pathogens Transmitted Commonly Through Food and the Effect of Increasing Use of Culture-Independent Diagnostic Tests on Surveillance - Foodborne Diseases Active Surveillance Network, 10 U.S. Sites, 2013-2016.

artículo científico publicado en 2017

Incidence and trends of infection with pathogens transmitted commonly through food--Foodborne Diseases Active Surveillance Network, 10 U.S. sites, 2006-2013.

artículo científico publicado en 2014

Investigation of multistate foodborne disease outbreaks

artículo científico publicado en 2002

Lessons learned during public health response to cholera epidemic in Haiti and the Dominican Republic

artículo científico publicado en 2011

Multilocus sequence typing confirms wild birds as the source of a Campylobacter outbreak associated with the consumption of raw peas

artículo científico publicado en 2014

Multistate outbreak of Salmonella infections associated with small turtle exposure, 2007-2008.

artículo científico publicado en 2009

Overview of the impact of epidemic-assistance investigations of foodborne and other enteric disease outbreaks, 1946-2005.

artículo científico publicado en 2011

Preliminary incidence and trends of infection with pathogens transmitted commonly through food - Foodborne Diseases Active Surveillance Network, 10 U.S. sites, 2006-2014.

artículo científico publicado en 2015

Preventing maritime transfer of toxigenic Vibrio cholerae.

artículo científico publicado en 2012

Rapid development and use of a nationwide training program for cholera management, Haiti, 2010.

artículo científico publicado en 2011

Salad and pseudoappendicitis: Yersinia pseudotuberculosis as a foodborne pathogen

artículo científico publicado en 2004

Salmonella enteritidis infections, United States, 1985-1999

artículo científico publicado en 2004

Salmonella typhimurium infections associated with peanut products

artículo científico

Salmonella-based rodenticides and public health

artículo científico publicado en 2004

Surveillance for sporadic foodborne disease in the 21st century: the FoodNet perspective

artículo científico publicado en 2004

Survival and growth of Salmonella in salsa and related ingredients

artículo científico publicado en 2010

Three outbreaks of foodborne botulism caused by unsafe home canning of vegetables--Ohio and Washington, 2008 and 2009.

artículo científico publicado en 2011

Toxigenic Vibrio cholerae O1 in water and seafood, Haiti

artículo científico publicado en 2011

Turtle-Associated Salmonellosis, United States, 2006-2014.

artículo científico publicado en 2016