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Lista de obras de

3,4-Dihydroxyphenylglycol (DHPG): an important phenolic compound present in natural table olives.

artículo científico publicado en 2009

Asparagus byproducts as a new source of peroxidases.

artículo científico publicado en 2013

Cell wall bound anionic peroxidases from asparagus byproducts

scientific article published on 22 September 2014

Cell wall polysaccharides of near-isogenic lines of melon (Cucumis melo L.) and their inbred parentals which show differential flesh firmness or physiological behavior

artículo científico publicado en 2011

Date Seeds: A Promising Source of Oil with Functional Properties

scientific article published on 16 June 2020

Dietary fiber from Tunisian common date cultivars (Phoenix dactylifera L.): chemical composition, functional properties, and antioxidant capacity.

artículo científico publicado en 2012

Effect of Arabinogalactans on Induction of White-Opaque Somatic Embryos of Avocado (Persea americana Mill.) cv. Duke-7

artículo científico publicado en 2023

Effect of storage on wall-bound phenolics in green asparagus.

artículo científico publicado en 2002

Ferulic acid crosslinks in asparagus cell walls in relation to texture.

artículo científico publicado en 2004

Olive fruit cell wall: degradation of cellulosic and hemicellulosic polysaccharides during ripening.

artículo científico publicado en 2001

Optimization of a method for the profiling and quantification of saponins in different green asparagus genotypes.

artículo científico publicado en 2013

Saponin Profile of Wild Asparagus Species

artículo científico publicado en 2017

Saponin profile of green asparagus genotypes.

artículo científico publicado en 2013

Steam-explosion of olive stones: hemicellulose solubilization and enhancement of enzymatic hydrolysis of cellulose.

artículo científico publicado en 2001

Turnover of white asparagus cell wall polysaccharides during postharvest storage.

artículo científico publicado en 1999