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Lista de obras de Paul Breslin

A TAS1R receptor-based explanation of sweet 'water-taste'.

artículo científico publicado en 2006

A quantitative comparison of taste reactivity behaviors to sucrose before and after lithium chloride pairings: a unidimensional account of palatability

artículo científico publicado el 1 de octubre de 1992

Alzheimer's-associated Abeta oligomers show altered structure, immunoreactivity and synaptotoxicity with low doses of oleocanthal

artículo científico publicado en 2009

An Evolutionary Perspective on Food and Human Taste

artículo científico publicado el 6 de mayo de 2013

Associations between brain structure and perceived intensity of sweet and bitter tastes

artículo científico publicado en 2019

Author Correction: Understanding the role of bitter taste perception in coffee, tea and alcohol consumption through Mendelian randomization

scientific article published on 11 March 2020

Bitter taste induces nausea

artículo científico publicado el 12 de abril de 2011

Characterization of Human Fungiform Papillae Cells in Culture

artículo científico publicado el 6 de abril de 2011

Clofibrate inhibits the umami-savory taste of glutamate

artículo científico publicado en 2017

Evolution of functionally diverse alleles associated with PTC bitter taste sensitivity in Africa

artículo científico publicado en 2011

Gustation assessment using the NIH Toolbox.

artículo científico publicado en 2013

Heritability and genetic covariation of sensitivity to PROP, SOA, quinine HCl, and caffeine

artículo científico publicado en 2006

High Endogenous Salivary Amylase Activity Is Associated with Improved Glycemic Homeostasis following Starch Ingestion in Adults

artículo científico publicado el 4 de abril de 2012

Ibuprofen as a chemesthetic stimulus: evidence of a novel mechanism of throat irritation

artículo científico publicado en 2001

Identification of human gustatory cortex by activation likelihood estimation

artículo científico publicado en 2011

Individual Differences in Sour and Salt Sensitivity: Detection and Quality Recognition Thresholds for Citric Acid and Sodium Chloride

artículo científico publicado el 14 de febrero de 2013

Individual differences in AMY1 gene copy number, salivary α-amylase levels, and the perception of oral starch

artículo científico publicado en 2010

Limited evidence for adaptive evolution and functional effect of allelic variation at rs702424 in the promoter of the TAS2R16 bitter taste receptor gene in Africa

artículo científico publicado en 2014

Opponency of astringent and fat sensations

artículo científico publicado el 9 de octubre de 2012

Oral Cooling and Carbonation Increase the Perception of Drinking and Thirst Quenching in Thirsty Adults

artículo científico publicado en 2016

Oral perceptions of fat and taste stimuli are modulated by affect and mood induction

artículo científico publicado en 2013

Perceptual variation in umami taste and polymorphisms in TAS1R taste receptor genes

artículo científico publicado en 2009

Phytochemistry: ibuprofen-like activity in extra-virgin olive oil

artículo científico publicado en 2005

Probenecid Inhibits the Human Bitter Taste Receptor TAS2R16 and Suppresses Bitter Perception of Salicin

artículo científico publicado el 24 de mayo de 2011

Reduction of saltiness and bitterness after a chlorhexidine rinse

artículo científico publicado en 2001

Relationships among taste qualities assessed with response-context effects

artículo científico publicado en 2011

Sensory characterization of the irritant properties of oleocanthal, a natural anti-inflammatory agent in extra virgin olive oils

artículo científico publicado en 2009

Sodium specificity of salt appetite in Fischer-344 and Wistar rats is impaired by chorda tympani nerve transection

artículo científico publicado el 1 de agosto de 1995

Sweet taste and menthol increase cough reflex thresholds

artículo científico publicado el 23 de marzo de 2012

Synthesis and assignment of absolute configuration of (-)-oleocanthal: a potent, naturally occurring non-steroidal anti-inflammatory and anti-oxidant agent derived from extra virgin olive oils

artículo científico publicado en 2005

The T cells in peripheral taste tissue of healthy human adults: predominant memory T cells and Th-1 cells

artículo científico publicado en 2010

The molecular basis of individual differences in phenylthiocarbamide and propylthiouracil bitterness perception

artículo científico publicado en 2005

The perception of quinine taste intensity is associated with common genetic variants in a bitter receptor cluster on chromosome 12

artículo científico publicado en 2010

Understanding the role of bitter taste perception in coffee, tea and alcohol consumption through Mendelian randomization

artículo científico publicado en 2018

Unusual pungency from extra-virgin olive oil is attributable to restricted spatial expression of the receptor of oleocanthal

artículo científico publicado en 2011