Filtros de búsqueda

Lista de obras de Geraldine McNeill

A Brief Educational Intervention Increases Knowledge of the Sugar Content of Foods and Drinks but Does Not Decrease Intakes in Scottish Children Aged 10-12 Years

artículo científico publicado en 2015

A refresher in research publication ethics

artículo científico publicado en 2012

Age and gender differences in physical capability levels from mid-life onwards: the harmonisation and meta-analysis of data from eight UK cohort studies

artículo científico publicado en 2011

Agriculture for improved nutrition: the current research landscape

artículo científico publicado en 2013

Alcohol consumption and lifetime change in cognitive ability: a gene × environment interaction study

artículo científico publicado en 2014

Alcohol intake and cognitive abilities in old age: the Lothian Birth Cohort 1936 study

artículo científico publicado en 2011

Assessment of diet and physical activity: new tools; old challenges.

artículo científico publicado en 2011

Associations between dietary and lifestyle risk factors and colorectal cancer in the Scottish population

article

Body mass index, muscle strength and physical performance in older adults from eight cohort studies: the HALCyon programme

artículo científico publicado en 2013

Children in public health nutrition

article

Complex variation in measures of general intelligence and cognitive change

artículo científico publicado en 2013

Cooking in this issue – back to basics!

artículo científico publicado en 2012

Depressive symptoms and diet: Their effects on prospective inflammation levels in the elderly

article

Diet, environmental factors, and lifestyle underlie the high prevalence of vitamin D deficiency in healthy adults in Scotland, and supplementation reduces the proportion that are severely deficient

artículo científico publicado en 2011

Dietary factors and biomarkers of systemic inflammation in older people: the Lothian Birth Cohort 1936.

artículo científico publicado en 2015

Dietary fatty acids and colorectal cancer: a case-control study

artículo científico publicado en 2007

Dietary vitamin B6 intake and the risk of colorectal cancer

artículo científico publicado en 2008

Do dietary patterns influence cognitive function in old age?

artículo científico publicado en 2013

Effects of probiotics on child growth: a systematic review

artículo científico publicado en 2015

Flavonoid intake in relation to cognitive function in later life in the Lothian Birth Cohort 1936.

artículo científico publicado en 2011

Food labels for consumers, motivated or otherwise

artículo científico publicado en 2012

Free-living energy expenditure of adult men assessed by continuous heart-rate monitoring and doubly-labelled water

artículo científico publicado el 1 de noviembre de 1997

Genetic contributions to stability and change in intelligence from childhood to old age.

artículo científico publicado en 2012

Genetic copy number variation and general cognitive ability

artículo científico publicado en 2012

Genetic variation and the lipid response to dietary intervention: a systematic review

artículo científico publicado el 1 de mayo de 2003

Genome-wide association studies establish that human intelligence is highly heritable and polygenic

artículo científico publicado en 2011

Improving the quality of meals eaten or prepared outside the home

artículo científico publicado en 2011

Interpreting success and failure in food fortification

artículo científico publicado en 2012

Is the emperor nude? Impact factor or health impact factor?

article

Making soft drinks the dietary version of the cigarette

artículo científico publicado en 2012

Maternal obesity during pregnancy and premature mortality from cardiovascular event in adult offspring: follow-up of 1 323 275 person years

artículo científico publicado en 2013

Mediterranean-type diet and brain structural change from 73 to 76 years in a Scottish cohort

artículo científico publicado en 2017

Modification of the associations between lifestyle, dietary factors and colorectal cancer risk by APC variants

artículo científico publicado en 2008

Modification of the inverse association between dietary vitamin D intake and colorectal cancer risk by a FokI variant supports a chemoprotective action of Vitamin D intake mediated through VDR binding

artículo científico publicado en 2008

Nutrient intake in schoolchildren: some practical considerations

artículo científico publicado el 1 de marzo de 1991

Nutritional environments affecting the future of our children

artículo científico publicado en 2012

Nutritional well-being among older people

scientific article published on 01 November 2011

Physical capability and subsequent positive mental wellbeing in older people: findings from five HALCyon cohorts

artículo científico publicado en 2013

Predicting intra-abdominal fatness from anthropometric measures: the influence of stature

artículo científico publicado el 1 de julio de 1997

Public health nutrition and the environment

article

Public health nutrition interventions can be simple and effective

article

Size at Birth, Fasting Glucose and Insulin Levels and Insulin Resistance in Adult Twins

artículo científico publicado el 1 de agosto de 2003

The association of dietary intake of purine-rich vegetables, sugar-sweetened beverages and dairy with plasma urate, in a cross-sectional study

artículo científico publicado en 2012

The effect of environmental temperature and humidity on 24 h energy expenditure in men

artículo científico publicado el 1 de septiembre de 1992

The epidemic of obesity publications, award to legend and more

artículo científico publicado en 2011

The fantastic year of 2010 – and the really hot topic: breast-feeding

artículo científico publicado en 2010

The local touch

artículo científico publicado en 2011

The vulnerable child

artículo científico publicado en 2011

Vitamin D, dietary patterns, and food acquisition

scientific article published on 01 September 2011

Where does your food come from?

artículo científico publicado en 2010

World Nutrition 2012 – a global Public Health Nutrition opportunity

article