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Lista de obras de Clément de Loubens

A biomechanical model of swallowing for understanding the influence of saliva and food bolus viscosity on flavor release

artículo científico publicado en 2011

A comparison of the organization of longitudinal and circular contractions during pendular and segmental activity in the duodenum of the rat and guinea pig

artículo científico publicado en 2012

A lubrication analysis of pharyngeal peristalsis: application to flavour release.

artículo científico publicado en 2010

A review of mixing and propulsion of chyme in the small intestine: fresh insights from new methods.

artículo científico publicado en 2015

An experimental model to investigate the biomechanical determinants of pharyngeal mucosa coating during swallowing.

artículo científico publicado en 2018

Characterisation of mixing in the proximal duodenum of the rat during longitudinal contractions and comparison with a fluid mechanical model based on spatiotemporal motility data

artículo científico publicado en 2014

Determination of villous rigidity in the distal ileum of the possum (Trichosurus vulpecula)

artículo científico publicado en 2014

Ex vivo motility in the base of the rabbit caecum and its associated structures: an electrophysiological and spatiotemporal analysis.

artículo científico publicado en 2015

Flow and mixing by small intestine villi.

artículo científico publicado en 2015

Fluid mechanical consequences of pendular activity, segmentation and pyloric outflow in the proximal duodenum of the rat and the guinea pig.

artículo científico publicado en 2013

Interfacial rheological properties of self-assembling biopolymer microcapsules.

artículo científico publicado en 2017

Mechanical characterization of cross-linked serum albumin microcapsules

artículo científico publicado en 2014

Mechanisms explaining the role of viscosity and post-deglutitive pharyngeal residue on in vivo aroma release: A combined experimental and modeling study

artículo científico publicado en 2011

Mechanistic model to understand in vivo salt release and perception during the consumption of dairy gels.

artículo científico publicado en 2011

Rheology of human faeces and pathophysiology of defaecation

scientific article published on 21 February 2020

Spatiotemporal mapping of ex vivo motility in the caecum of the rabbit

artículo científico publicado en 2011

Spatiotemporal mapping of the muscular activity of the gizzard of the chicken (Gallus domesticus)

artículo científico publicado en 2013

Spatiotemporal organization of standing postprandial contractions in the distal ileum of the anesthetized pig.

artículo científico publicado en 2014