Filtros de búsqueda

Lista de obras de Riitta Puupponen-Pimiä

Berry phenolics: antimicrobial properties and mechanisms of action against severe human pathogens.

artículo científico publicado en 2006

Bioactive berry compounds-novel tools against human pathogens

artículo científico publicado en 2004

Characterization of a birch (Betula pendula Roth.) embryogenic gene, BP8.

artículo científico publicado en 1993

Effects of ellagitannin-rich berries on blood lipids, gut microbiota, and urolithin production in human subjects with symptoms of metabolic syndrome

artículo científico publicado en 2013

Fasting serum hippuric acid is elevated after bilberry (Vaccinium myrtillus) consumption and associates with improvement of fasting glucose levels and insulin secretion in persons at high risk of developing type 2 diabetes

artículo científico publicado en 2017

Fermentation and dry fractionation increase bioactivity of cloudberry (Rubus chamaemorus).

artículo científico publicado en 2015

Lingonberry (Vaccinium vitis-idaea) and European cranberry (Vaccinium microcarpon) proanthocyanidins: isolation, identification, and bioactivities.

artículo científico publicado en 2011

Plant cell cultures as food-aspects of sustainability and safety

artículo científico publicado en 2020

Plant cells as food - A concept taking shape

artículo científico publicado en 2018

Quorum sensing signalling and biofilm formation of brewery-derived bacteria, and inhibition of signalling by natural compounds

artículo científico publicado en 2014

Relation of sensory perception with chemical composition of bioprocessed lingonberry.

artículo científico publicado en 2014

Rowanberry phenolics: compositional analysis and bioactivities.

artículo científico publicado en 2010

Tannins: current knowledge of food sources, intake, bioavailability and biological effects.

artículo científico publicado en 2009

The action of berry phenolics against human intestinal pathogens.

artículo científico publicado en 2005

Variability in the production of tannins and other polyphenols in cell cultures of 12 Nordic plant species

artículo científico publicado en 2017

Weakening of salmonella with selected microbial metabolites of berry-derived phenolic compounds and organic acids.

artículo científico publicado en 2007

Propiedades antimicrobianas de los compuestos fenólicos de las bayas.

artículo científico publicado en 2001