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Lista de obras de J.A. Hudson

Biological Control of Human Pathogens on Produce

Conversion of oleic acid to 10-hydroxystearic acid by two species of ruminal bacteria

artículo científico publicado en 1995

Effect of phage and host concentration on the inactivation of Escherichia coli O157:H7 on cooked and raw beef.

artículo científico publicado en 2013

Enumeration of Campylobacter in New Zealand recreational and drinking waters

article

Growth of Yersinia enterocolitica and Y. pseudotuberculosis in Yersinia selective enrichment broth according to Ossmer.

artículo científico publicado en 2012

Impact on human health of microorganisms present in fermented dairy products: an overview

artículo científico publicado en 2015

Influence of host and bacteriophage concentrations on the inactivation of food-borne pathogenic bacteria by two phages.

artículo científico publicado en 2008

Isolation and characterization of phages infecting Bacillus cereus

artículo científico publicado en 2011

Isolation of shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) from foods using EHEC agar

artículo científico publicado en 2000

Listeriaphages and coagulin C23 act synergistically to kill Listeria monocytogenes in milk under refrigeration conditions.

artículo científico publicado en 2015

Multilocus enzyme electrophoresis typing of New Zealand Listeria monocytogenes isolates

article

Potential to use ultraviolet-treated bacteriophages to control foodborne pathogens.

artículo científico publicado en 2010

Preliminary microbiological investigation of the preparation of two traditional Maori foods (Kina and Tiroi)

artículo científico publicado en 2001

Role of microorganisms present in dairy fermented products in health and disease.

artículo científico publicado en 2015

Seasonal variation of Campylobacter types from human cases, veterinary cases, raw chicken, milk and water

artículo científico publicado en 1999

Series of incidents of Listeria monocytogenes non-invasive febrile gastroenteritis involving ready-to-eat meats

artículo científico publicado en 2002

The limitations of pulsed-field gel electrophoresis for analysis of Yersinia enterocolitica isolates.

artículo científico publicado en 2013

Traditional Maori food preparation methods and food safety.

artículo científico publicado en 2001

Variation in growth kinetics and phenotype of Aeromonas spp. from clinical, meat processing and fleshfood sources

artículo científico publicado el 1 de junio de 1992