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Lista de obras de Thimo Ruethers

A cross-sectional, population-based study on the prevalence of food allergies among children in two different socio-economic regions of Vietnam

artículo científico publicado en 2019

Allergenicity of bony and cartilaginous fish - molecular and immunological properties.

artículo científico publicado en 2017

Characterisation of Ras k 1 a novel major allergen in Indian mackerel and identification of parvalbumin as the major fish allergen in 33 Asia-Pacific fish species

artículo científico publicado en 2017

Commercial fish ELISA kits have a limited capacity to detect different fish species and their products

artículo científico publicado en 2020

Expanding the allergen repertoire of salmon and catfish

artículo científico publicado en 2020

Novel Allergen Discovery through Comprehensive De Novo Transcriptomic Analyses of Five Shrimp Species

artículo científico publicado en 2020

Patients Allergic to Fish Tolerate Ray Based on the Low Allergenicity of Its Parvalbumin

artículo científico publicado en 2018

Recombinant Tropomyosin from the Pacific Oyster (Crassostrea gigas) for Better Diagnosis

artículo científico publicado en 2022

Seafood allergy: A comprehensive review of fish and shellfish allergens.

artículo científico publicado en 2018

Undeclared allergens in imported packaged food for retail in Australia

scientific article published on 21 November 2019

Variability of allergens in commercial fish extracts for skin prick testing

artículo científico publicado en 2019