Filtros de búsqueda

Lista de obras de Abdelhamid Khaldi

Biological activity evaluation of the oils from Laurus nobilis of Tunisia and Algeria extracted by supercritical carbon dioxide

artículo científico publicado en 2009

Capparis spinosa leaves extract: Source of bioantioxidants with nephroprotective and hepatoprotective effects.

artículo científico publicado en 2017

Carotenoid and tocopherol composition of leaves, buds, and flowers of Capparis spinosa grown wild in Tunisia.

artículo científico publicado en 2009

Chemical composition and antioxidant activity of the volatile fraction extracted from air-dried fruits of Tunisian Eryngium maritimum L. ecotypes.

artículo científico publicado en 2017

Chemical compounds from Phoenician juniper berries (Juniperus phoenicea)

artículo científico publicado en 2011

Chemotaxonomic Study of Four Subspecies of Pinus nigra Arn. Grown in Common Garden Based on Essential Oil Composition

artículo científico publicado en 2021

Diversity of Sterol Composition in Tunisian Pistacia lentiscus Seed Oil.

artículo científico publicado en 2016

Effect of growing area on tocopherols, carotenoids and fatty acid composition of Pistacia lentiscus edible oil.

artículo científico publicado en 2014

Effects of Rhus tripartitum fruit extract on CCl4-induced hepatotoxicity and cisplatin-induced nephrotoxicity in rats

artículo científico publicado en 2016

Evaluation of Pistacia lentiscus seed oil and phenolic compounds for in vitro antiproliferative effects against BHK21 cells

artículo científico publicado en 2015

Forest Genetics Research in the Mediterranean Basin: Bibliometric Analysis, Knowledge Gaps, and Perspectives

artículo científico publicado en 2022

In vitro antimicrobial activity of Pistacia lentiscus L. edible oil and phenolic extract

artículo científico publicado en 2014

Phenolic compounds and vitamin antioxidants of caper (Capparis spinosa).

artículo científico publicado en 2010

Phytochemicals and antioxidant activities of Rhus tripartitum (Ucria) fruits depending on locality and different stages of maturity

artículo científico publicado en 2014

The caper (Capparis L.): ethnopharmacology, phytochemical and pharmacological properties.

artículo científico publicado en 2010