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Lista de obras de Juliano De Dea Lindner

A simple and fast method for the inspection of preservatives in cheeses and cream by liquid chromatography- electrospray tandem mass spectrometry.

artículo científico publicado en 2015

Biohydrogenation of Linoleic Acid by Lactic Acid Bacteria for the Production of Functional Cultured Dairy Products: A Review.

artículo científico publicado en 2016

Development of a LC-MS/MS method for the simultaneous determination of sorbic acid, natamycin and tylosin in Dulce de leche.

artículo científico publicado en 2016

Development of an innovative nutraceutical fermented beverage from herbal mate (Ilex paraguariensis A.St.-Hil.) extract.

artículo científico publicado en 2012

Diversity of lactic acid bacteria isolated from Brazilian water buffalo mozzarella cheese.

artículo científico publicado en 2015

Dynamics of whole and lysed bacterial cells during Parmigiano-Reggiano cheese production and ripening

artículo científico publicado en 2008

Evaluation of genetic polymorphism among Lactobacillus rhamnosus non-starter Parmigiano Reggiano cheese strains

artículo científico publicado en 2010

Oleate Hydratase in Lactobacillus delbrueckii subsp. <i>bulgaricus</i> LBP UFSC 2230 Catalyzes the Reversible Conversion between Linoleic Acid and Ricinoleic Acid

artículo científico publicado en 2021

Pesticide residues in milk and dairy products: An overview of processing degradation and trends in mitigating approaches

artículo científico publicado en 2022

Recovery and differentiation of long ripened cheese microflora through a new cheese-based cultural medium.

artículo científico publicado en 2009