Filtros de búsqueda

Lista de obras de Laurian Zuidmeer-Jongejan

Cooking birch pollen-related food: divergent consequences for IgE- and T cell-mediated reactivity in vitro and in vivo.

artículo científico publicado en 2006

Effect of heating and glycation on the allergenicity of 2S albumins (Ara h 2/6) from peanut

artículo científico publicado en 2011

Effect of in vitro gastric and duodenal digestion on the allergenicity of grape lipid transfer protein

artículo científico publicado en 2006

Lipid transfer protein allergy: primary food allergy or pollen/food syndrome in some cases.

artículo científico publicado en 2007

Lipid transfer protein from Hevea brasiliensis (Hev b 12), a cross-reactive latex protein

artículo científico publicado el 1 de abril de 2003

Maturity and storage influence on the apple (Malus domestica) allergen Mal d 3, a nonspecific lipid transfer protein

artículo científico publicado en 2006

Peanut allergy--a tough nut to crack.

artículo científico publicado en 2010

Sensitization prevalence, antibody cross-reactivity and immunogenic peptide profile of Api g 2, the non-specific lipid transfer protein 1 of celery

artículo científico publicado en 2011

Severe immediate allergic reactions to grapes: part of a lipid transfer protein-associated clinical syndrome

artículo científico publicado en 2007

The choice of hypoallergens for fish and peach to develop food allergy specific immunotherapy (the FAST project).

artículo científico publicado en 2011

The prevalence of food allergy: A meta-analysis

article

The prevalence of plant food allergies: a systematic review.

artículo científico publicado en 2008

You can't unscramble an egg. Or can you?

artículo científico publicado en 2010