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Lista de obras de Mirjana Pešić

Application of Polyphenol-Loaded Nanoparticles in Food Industry

artículo científico publicado en 2019

Assessment of Soy Genotype and Processing Method on Quality of Soybean Tofu

scientific article published on 07 June 2011

Cell wall response to UV radiation in needles of Picea omorika

artículo científico

Characterization of proteins from grain of different bread and durum wheat genotypes

artículo científico publicado en 2011

Characterization of proteins from kernel of different soybean varieties

artículo científico publicado el 2 de septiembre de 2010

Comparative study of the functional properties of three legume seed isolates: adzuki, pea and soy bean

artículo científico publicado en 2014

Composition of Proteins in Okara as a Byproduct in Hydrothermal Processing of Soy Milk

article

Effects of enzyme activities during steeping and sprouting on the solubility and composition of proteins, their bioactivity and relationship with the bread making quality of wheat flour.

artículo científico publicado en 2016

Functional properties of pea (Pisum sativum, L.) protein isolates modified with chymosin

artículo científico publicado en 2011

Micro/trace/toxic elements and insecticide residues level in monofloral bee-collected sunflower pollen- health risk assessment

artículo científico publicado en 2022

Mineral Elements, Lipoxygenase Activity, and Antioxidant Capacity of Okara as a Byproduct in Hydrothermal Processing of Soy Milk

artículo científico publicado en 2014

Mineral content of bee pollen from Serbia

artículo científico publicado en 2015

Monofloral Corn Poppy Bee-Collected Pollen—A Detailed Insight into Its Phytochemical Composition and Antioxidant Properties

artículo científico publicado en 2023

Phytochemical Profile and Antioxidant Properties of Bee-Collected Artichoke (Cynara scolymus) Pollen

artículo científico publicado en 2021

Polyphenolic profile and antioxidant properties of bee-collected pollen from sunflower (Helianthus annuus L.) plant

artículo científico publicado en 2019

Techno-functional, textural and sensorial properties of frankfurters as affected by the addition of bee pollen powder

artículo científico publicado en 2021

The Effect of In Vitro Digestion on Antioxidant, ACE-Inhibitory and Antimicrobial Potentials of Traditional Serbian White-Brined Cheeses

artículo científico publicado en 2019

Unlocking Quercetin's Neuroprotective Potential: A Focus on Bee‐Collected Pollen

artículo científico publicado en 2024