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Lista de obras de Luís G. Dias

A novel approach for honey pollen profile assessment using an electronic tongue and chemometric tools.

artículo científico publicado en 2015

An electronic tongue for gliadins semi-quantitative detection in foodstuffs

artículo científico publicado en 2010

Analysis of Phenolic Content in Grape Seeds and Skins by Means of a Bio-Electronic Tongue

artículo científico publicado en 2020

Antioxidant and antimicrobial effects of phenolic compounds extracts of Northeast Portugal honey

artículo científico publicado en 2008

Antioxidant properties, total phenols and pollen analysis of propolis samples from Portugal

artículo científico publicado en 2008

Application of an electronic tongue as a single-run tool for olive oils' physicochemical and sensory simultaneous assessment

scientific article published on 15 January 2019

Assessment of goat fat depots using ultrasound technology and multiple multivariate prediction models1

artículo científico publicado en 2009

Bioactive Components and Antioxidant and Antibacterial Activities of Different Varieties of Honey: A Screening Prior to Clinical Application

artículo científico publicado en 2019

Comparative Methods to Evaluate the Antioxidant Capacity of Propolis: An Attempt to Explain the Differences

artículo científico publicado en 2023

Comparative study of different Portuguese samples of propolis: pollinic, sensorial, physicochemical, microbiological characterization and antibacterial activity

artículo científico publicado en 2012

Comprehensive study of honey with protected denomination of origin and contribution to the enhancement of legal specifications.

artículo científico publicado en 2012

Cyclic voltammetry: a tool to quantify 2,4,6-trichloroanisole in aqueous samples from cork planks boiling industrial process.

artículo científico publicado en 2013

Development of an electrochemical RNA-aptasensor to detect human osteopontin.

artículo científico publicado en 2015

Effect of processing conditions on the bioactive compounds and biological properties of bee pollen

Electrochemical aptasensor for human osteopontin detection using a DNA aptamer selected by SELEX.

artículo científico publicado en 2017

Evaluation of healthy and sensory indexes of sweetened beverages using an electronic tongue

artículo científico publicado en 2014

Melipona scutellaris Geopropolis: Chemical Composition and Bioactivity

artículo científico publicado en 2023

Microbiological Assessment, Nutritional Characterization and Phenolic Compounds of Bee Pollen from Mellipona mandacaia Smith, 1983.

artículo científico publicado en 2015

Perception of olive oils sensory defects using a potentiometric taste device.

artículo científico publicado en 2017

Physicochemical, microbiological and antimicrobial properties of commercial honeys from Portugal

artículo científico publicado en 2009

Practical procedure for discriminating monofloral honey with a broad pollen profile variability using an electronic tongue.

artículo científico publicado en 2014

Propolis influence on erythrocyte membrane disorder (hereditary spherocytosis): a first approach

artículo científico publicado en 2010

Quantification of three phenolic classes and total phenolic content of propolis extracts using a single UV-vis spectrum

Raw bovine meat fatty acids profile as an origin discriminator.

artículo científico publicado en 2008

Sensory classification of table olives using an electronic tongue: Analysis of aqueous pastes and brines.

artículo científico publicado en 2016

Sensory intensity assessment of olive oils using an electronic tongue.

artículo científico publicado en 2015

Single-cultivar extra virgin olive oil classification using a potentiometric electronic tongue.

artículo científico publicado en 2014

Volatile Composition and Sensory Properties of Mead

artículo científico publicado en 2019

Voltammetric aptasensors for protein disease biomarkers detection: A review

artículo científico publicado en 2016