Filtros de búsqueda

Lista de obras de Katherina Fernandez

An enzymatic extraction of proanthocyanidins from País grape seeds and skins.

artículo científico publicado en 2014

Characterization of Vitis vinifera L. Cv. Carménère grape and wine proanthocyanidins

artículo científico publicado en 2007

Comparative study of wine tannin classification using Fourier transform mid-infrared spectrometry and sensory analysis.

artículo científico publicado en 2007

Development of graphene oxide composite aerogel with proanthocyanidins with hemostatic properties as a delivery system

artículo científico publicado en 2018

Factorial design optimization and characterization of poly-lactic acid (PLA) nanoparticle formation for the delivery of grape extracts

artículo científico publicado en 2016

Microscopic modeling of País grape seed extract absorption in the small intestine.

artículo científico publicado en 2013

Modeling of the Nanoparticles Absorption Under a Gastrointestinal Simulated Ambient Condition

artículo científico publicado en 2017

Quantitative analysis of red wine tannins using Fourier-transform mid-infrared spectrometry

artículo científico publicado en 2007

Simulated digestion of proanthocyanidins in grape skin and seed extracts and the effects of digestion on the angiotensin I-converting enzyme (ACE) inhibitory activity.

artículo científico publicado en 2013

Startup and oxygen concentration effects in a continuous granular mixed flow autotrophic nitrogen removal reactor.

artículo científico publicado en 2015

Technical and economical optimization of a full-scale poultry manure treatment process: total ammonia nitrogen balance.

artículo científico publicado en 2016