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Lista de obras de Monika Modzelewska-Kapituła

Addition of herbal extracts to the Holstein-Friesian bulls' diet changes the quality of beef

artículo científico publicado en 2018

Comparison of slaughter value for once-calved heifers and heifers of Polish Holstein-Friesian×Limousine crossbreds

artículo científico publicado en 2016

Estimation of the intramuscular fat content of m. longissimus thoracis in crossbred beef cattle based on live animal measurements

artículo científico publicado en 2016

Farmed-raised fallow deer (Dama dama L.) carcass characteristics and meat nutritional value

artículo científico publicado en 2020

Influence of ageing on longissimus lumborum quality from Holstein-Friesian young bulls fed different diets

scientific article published on 10 June 2019

Influence of sous vide and steam cooking on mineral contents, fatty acid composition and tenderness of semimembranosus muscle from Holstein-Friesian bulls

artículo científico publicado en 2019

The Influence of Sous Vide Parameters on Nutritional Characteristics and Safety of Pikeperch Fillets

artículo científico publicado en 2022

The effect of muscle, cooking method and final internal temperature on quality parameters of beef roast

artículo científico publicado en 2012

The influence of crossbreeding on collagen solubility and tenderness of Infraspinatus and Semimembranosus muscles of semi-intensively reared young bulls

artículo científico publicado en 2016

The influence of diet on collagen content and quality attributes of infraspinatus muscle from Holstein-Friesian young bulls

artículo científico publicado en 2016

Water holding capacity and collagen profile of bovine m. infraspinatus during postmortem ageing

artículo científico publicado en 2015