Filtros de búsqueda

Lista de obras de Bulent Kabak

Aflatoxins in dairy cow feed, raw milk and milk products from Turkey

artículo científico publicado en 2016

Aflatoxins in hazelnuts and dried figs: Occurrence and exposure assessment.

artículo científico publicado en 2016

An introduction to the traditional fermented foods and beverages of Turkey.

artículo científico publicado en 2011

Effects of probiotic bacteria on the bioaccessibility of aflatoxin B(1) and ochratoxin A using an in vitro digestion model under fed conditions

artículo científico publicado en 2009

Evaluation of QuEChERS sample preparation and liquid chromatography-triple-quadrupole mass spectrometry method for the determination of 109 pesticide residues in tomatoes

artículo científico publicado en 2014

Factors affecting the removal of aflatoxin M1 from food model by Lactobacillus and Bifidobacterium strains.

artículo científico publicado en 2008

Health risk assessment of selected pesticide residues in green pepper and cucumber

scientific article published on 16 August 2018

Mycotoxins in spices and herbs-An update

artículo científico publicado en 2015

Ochratoxin A in cereal-derived products in Turkey: occurrence and exposure assessment.

artículo científico publicado en 2008

Pesticide Residues in Table Grapes and Exposure Assessment

artículo científico publicado en 2018

Quantitation of aflatoxins in walnut kernels by high-performance liquid chromatography with fluorescence detection

artículo científico publicado en 2014

Strategies to prevent mycotoxin contamination of food and animal feed: a review.

artículo científico publicado en 2006