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Lista de obras de Marion Nestle

A Call for a National Agenda for a Healthy, Equitable, and Sustainable Food System

artículo científico publicado en 2020

Additional information on melamine in pet food.

artículo científico publicado en 2007

Advice for fish consumption: challenging dilemmas

artículo científico publicado en 2014

All the fun of the fare

journal article; published in Nature on 2005-11-23

American Cancer Society guidelines on nutrition and physical activity for cancer prevention: Reducing the risk of cancer with healthy food choices and physical activity

artículo científico publicado en 2002

Associations of food stamp participation with dietary quality and obesity in children

artículo científico publicado en 2013

Big food, food systems, and global health

artículo científico publicado en 2012

Can the food industry play a constructive role in the obesity epidemic?

artículo científico publicado en 2008

Classroom “Cupcake” Celebrations: Observations of Foods Offered and Consumed

artículo científico publicado el 26 de octubre de 2011

Comment on New Nutrition Science project

artículo científico publicado en 2006

Conflicts of interest in the regulation of food safety: a threat to scientific integrity

artículo científico publicado en 2013

Corporate Funding of Food and Nutrition Research: Science or Marketing?

artículo científico publicado en 2015

Corporate Funding of Nutrition Research and Unjustified Conclusions-Reply

artículo científico publicado en 2016

Counting the cost of calories. Interview by Ben Jones

artículo científico publicado en 2012

Do dietary guidelines explain the obesity epidemic?

artículo científico publicado en 2008

Eating made simple

artículo científico publicado en 2007

Equitable Access to the USDA’s Food Assistance Programs: Policies Needed to Reduce Barriers and Increase Accessibility

Expanding portion sizes in the US marketplace: implications for nutrition counseling

scientific article published on 01 February 2003

Food Industry Donations to Academic Programs: A Cross-Sectional Examination of the Extent of Publicly Available Data

artículo científico publicado en 2020

Food Industry Funding of Nutrition Research: The Relevance of History for Current Debates

artículo científico publicado en 2016

Food Marketing and Childhood Obesity — A Matter of Policy

artículo científico publicado en 2006

Food companies are not social service agencies

artículo científico publicado en 2013

Food company sponsorship of nutrition research and professional activities: a conflict of interest?

artículo científico publicado el 1 de octubre de 2001

Food industry and health: mostly promises, little action

artículo científico publicado en 2006

Food industry promises to address childhood obesity: preliminary evaluation

artículo científico publicado en 2006

Front-of-package food labels: public health or propaganda?

scientific article published on 01 February 2010

Give the "fair sex" a fair shake

scientific article published on 01 January 2010

Health care reform in action--calorie labeling goes national

artículo científico publicado en 2010

Hearty fare?

artículo científico publicado en 2003

Incorrect Impressions Concerning Industry-Sponsored Research-Reply

artículo científico publicado en 2017

Increasing portion sizes in American diets: more calories, more obesity

artículo científico publicado en 2003

Interview with Marion Nestle

artículo científico publicado en 2008

Kids don't need kids' food. Interviewed by Jamie Devereaux

artículo científico publicado en 2012

Nutrition and Medical Practice

Nutrition in medical education: from counting hours to measuring competence

artículo científico publicado en 2014

Obesity as collateral damage: a call for papers on the Obesity Epidemic

artículo científico publicado en 2011

Paleolithic diets: a sceptical view

Perspective: Challenges and Controversial Issues in the Dietary Guidelines for Americans, 1980-2015.

artículo científico publicado en 2018

Pitfalls of enzyme-based molecular anticancer dietary manipulations: food for thought

artículo científico publicado en 2003

Portion Sizes of Ultra-Processed Foods in the United States, 2002 to 2021

Portion sizes and obesity: responses of fast-food companies

scientific article published on 01 July 2007

Preventing Obesity—It Is Time for Multiple Policy Strategies

Preventing childhood diabetes: the need for public health intervention

artículo científico publicado en 2005

Primer on US Food and Nutrition Policy and Public Health: Marion Nestle Comments

artículo científico publicado en 2019

Public Health Implications of Front-of-Package Labels

artículo científico publicado en 2018

Public Health Nutrition Deserves More Attention

Public policy and health in the Trump era

artículo científico publicado en 2021

RETRACTED ARTICLE: The food industry and conflicts of interest in nutrition research: A Latin American perspective

retracted paper

Reducing portion sizes to prevent obesity: a call to action

artículo científico publicado en 2012

Regulating the Food Industry: An Aspirational Agenda

School meals: a starting point for countering childhood obesity

artículo científico publicado en 2013

Strategies to improve the dietary quality of Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP) beneficiaries: an assessment of stakeholder opinions

artículo científico publicado en 2013

Strategies to prevent childhood obesity must extend beyond school environments

artículo científico publicado en 2010

The Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP): History, Politics, and Public Health Implications

artículo científico publicado en 2019

The contribution of expanding portion sizes to the US obesity epidemic

artículo científico publicado en 2002

The food industry and conflicts of interest in nutrition research: A Latin American perspective

artículo científico publicado en 2016

The growing political movement against soft drinks in schools

artículo científico publicado en 2002

The ironic politics of obesity

artículo científico publicado en 2003

The need to reshape global food processing: a call to the United Nations Food Systems Summit

To Supplement or Not to Supplement: The U.S. Preventive Services Task Force Recommendations on Calcium and Vitamin D

artículo científico publicado el 7 de mayo de 2013

Traditional models of healthy eating: Alternatives to “techno-food”

article

Utopian Dream: A New Farm Bill

artículo científico publicado el 1 de enero de 2012

What President Obama can do in the USA

artículo científico publicado en 2009