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Lista de obras de Richard A. Frazier

Analysis of the SDS−Lysozyme Binding Isotherm

Antimicrobial peptide-lipid binding interactions and binding selectivity

artículo científico publicado en 2007

Astringency reduction in red wine by whey proteins

artículo científico publicado en 2015

Binding of pentagalloyl glucose to two globular proteins occurs via multiple surface sites

artículo científico publicado en 2011

Characterisation of an s-type low molecular weight glutenin subunit of wheat and its proline and glutamine-rich repetitive domain

Characterization of protein–polyphenol interactions

Development of a capillary electrophoresis method for the simultaneous analysis of artificial sweeteners, preservatives and colours in soft drinks

artículo científico publicado en 2000

Effect of combined heat and high-pressure treatments on the texture of chicken breast muscle (pectoralis fundus)

artículo científico publicado en 2006

Effect of growth time on the surface and adhesion properties of Lactobacillus rhamnosus GG.

artículo científico publicado en 2009

Effects of phytate and minerals on the bioavailability of oxalate from food

scientific article published on 24 May 2013

Enzymatic hydrolysis of phytate and effects on soluble oxalate concentration in foods

artículo científico publicado en 2016

Formation of dityrosine cross-links during breadmaking.

artículo científico publicado en 2006

High pressure intensification of cassava resistant starch (RS3) yields

artículo científico publicado en 2015

Hydrolyzable tannin structures influence relative globular and random coil protein binding strengths

artículo científico publicado en 2007

Interaction of flavonoids with bovine serum albumin: a fluorescence quenching study

artículo científico publicado en 2005

Interactions of tea tannins and condensed tannins with proteins

artículo científico publicado en 2009

Interfacial structure of wild-type and mutant forms of puroindoline-b bound to DPPG monolayers

artículo científico publicado en 2008

Isothermal titration calorimetry study of epicatechin binding to serum albumin

artículo científico publicado en 2006

Lipid binding interactions of antimicrobial plant seed defence proteins: puroindoline-a and β-purothionin.

artículo científico publicado en 2011

Lipid composition in fungal membrane models: effect of lipid fluidity

artículo científico publicado en 2018

Probing protein-tannin interactions by isothermal titration microcalorimetry

artículo científico publicado en 2003

Protein-lipid interactions at the air/water interface

artículo científico publicado en 2005

Puroindoline-a, a lipid binding protein from common wheat, spontaneously forms prolate protein micelles in solution

artículo científico publicado en 2011

Puroindoline-b mutations control the lipid binding interactions in mixed puroindoline-a:puroindoline-b systems.

artículo científico publicado en 2007

Role of Lipid Composition on the Interaction between a Tryptophan-Rich Protein and Model Bacterial Membranes.

artículo científico publicado en 2016

Selected wheat seed defense proteins exhibit competitive binding to model microbial lipid interfaces.

artículo científico publicado en 2013

Single amino acid substitutions in puroindoline-b mutants influence lipid binding properties.

artículo científico publicado en 2007

Size and molecular flexibility affect the binding of ellagitannins to bovine serum albumin

artículo científico publicado en 2014

The adsorbed conformation of globular proteins at the air/water interface

artículo científico publicado en 2006

The role of protein hydrophobicity in thionin-phospholipid interactions: a comparison of α1 and α2-purothionin adsorbed anionic phospholipid monolayers

artículo científico publicado en 2012