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Lista de obras de Beatriz Gandul-Rojas

Characterisation of chlorophyll oxidation mediated by peroxidative activity in olives (Olea europaea L.) cv. Hojiblanca

artículo científico publicado en 2013

Characterization and Processing of Table Olives: A Special Issue

artículo científico publicado en 2020

Chlorophyll and Carotenoid Patterns in Olive Fruits,Olea europaeaCv. Arbequina

artículo científico publicado en 1999

Chlorophyll catabolism in olive fruits (var. Arbequina and Hojiblanca) during maturation

artículo científico publicado en 2016

Composition of pigments and colour changes in green table olives related to processing type

artículo científico publicado en 2014

Digestive Stability, Micellarization, and Uptake by Caco-2 Human Intestinal Cell of Chlorophyll Derivatives from Different Preparations of Pea (Pisum sativum L.)

artículo científico publicado en 2008

Effect of roasting conditions on pigment composition and some quality parameters of pistachio oil

artículo científico publicado en 2018

Influence of Alkaline Treatment on Structural Modifications of Chlorophyll Pigments in NaOH-Treated Table Olives Preserved without Fermentation

artículo científico publicado en 2020

Influence of the chlorophyll pigment structure on its transfer from an oily food matrix to intestinal epithelium cells.

artículo científico publicado en 2009

Mathematical model to predict the formation of pyropheophytin a in virgin olive oil during storage.

artículo científico publicado en 2012

Physicochemical conditions modulating the pigment profile in fresh fruit (Olea europaea Var. Gordal) and favoring interaction between oxidized chlorophylls and endogenous Cu.

artículo científico publicado en 2007

Pigment profile in non-Spanish olive varieties ( Olea europaea L. Var. Coratina, Frantoio, and Koroneiki).

artículo científico publicado en 2009

Pigment, physicochemical, and microbiological changes related to the freshness of cracked table olives.

artículo científico publicado en 2013

Stay-green phenotype slows the carotenogenic process in Capsicum annuum (L.) fruits.

artículo científico publicado en 2006

Thermal Degradation Kinetics of Chlorophyll Pigments in Virgin Olive Oils. 1. Compounds of Seriesa

artículo científico publicado en 2010

Thermal degradation kinetics of neoxanthin, violaxanthin, and antheraxanthin in virgin olive oils.

artículo científico publicado en 2012