Filtros de búsqueda

Lista de obras de Małgorzata Krzywonos

A straightforward logistic method for feeding a fed-batch baker's yeast culture

article

Aerobic biodegradation of potato slops under moderate thermophilic conditions: effect of pollution load

artículo científico publicado en 2005

Aerobic biodegradation of vinasse: Effect of temperature, initial pH and pH control

artículo científico publicado en 2007

Aerobic biodegradation of wheat stillage (distillery wastewater) at an elevated temperature—Effect of solids separation

scholarly article by Małgorzata Krzywonos et al published March 2010 in Biochemical Engineering Journal

Algal Biomass Utilization toward Circular Economy

artículo científico publicado en 2022

Anaerobic Digestion Performance: Separate Collected vs. Mechanical Segregated Organic Fractions of Municipal Solid Waste as Feedstock

artículo científico publicado en 2020

Analiza właściwości moszczów winnych i win na przykładzie winnicy z Dolnego Śląska

artículo científico publicado en 2015

Analysis of the Possibility of Fulfilling the Paris Agreement by the Visegrad Group Countries

artículo científico publicado en 2021

Assessment of the Frequency of Sweetened Beverages Consumption among Adults in Poland

artículo científico publicado en 2021

Betaine removal during thermo- and mesophilic aerobic batch biodegradation of beet molasses vinasse: influence of temperature and pH on the progress and efficiency of the process

artículo científico publicado en 2011

Biodegradation of beet molasses vinasse by a mixed culture of micro organisms: Effect of aeration conditions and pH control

article

Biodegradation of potato slops from a rural distillery by thermophilic aerobic bacteria

artículo científico publicado en 2002

Bioenergy, Biofuels, Lipids and Pigments—Research Trends in the Use of Microalgae Grown in Photobioreactors

artículo científico publicado en 2022

Charakterystyka produktów regionalnych i tradycyjnych – wpływ na marketing / Characteristics of regional and traditional products – impact on marketing

scholarly article published 2016

Comprehensive Study of Hydrothermal Extraction of Pectin From Sugar Beet Pulp

artículo científico publicado en 2021

Continuous Biodegradation of Sugar Beet Distillery Stillage in an Aerobic Stirred-Tank Reactor: The Effect of Hydraulic Retention Time

artículo científico publicado en 2020

Continuous process of aerobic biodegradation of beet molasses vinasse: focus on betaine removal

artículo científico publicado en 2019

Czynniki kształtujące jakość wina

artículo científico publicado en 2020

Data Sources for Environmental Life Cycle Costing in Network Organizations

artículo científico publicado en 2019

Decolorization of beet molasses vinasse by Bacillus megaterium ATCC 14581

Decolorization of sugar beet distillery effluent using mixed cultures of bacteria of the genus Bacillus

article

Decolourisation of Sugar Beet Molasses Vinasse by Ion Exchange

article by Małgorzata Krzywonos et al published 26 September 2012 in CLEAN: Soil, Air, Water

Decolourization of Sugar Beet Molasses Vinasse by Lactic Acid Bacteria – the Effect of Yeast Extract Dosage

artículo científico publicado en 2018

Dietary Supplements Intended for Children–—Proposed Classification of Products Available on the Market

artículo científico publicado en 2021

Effect of pH and temperature on vinasse decolorization by lactic acid bacteria in batch processes

scientific article published on 28 February 2019

Effect of temperature on the efficiency of the thermo- and mesophilic aerobic batch biodegradation of high-strength distillery wastewater (potato stillage).

artículo científico publicado en 2008

Effect of temperature on the utilisation of main carbon sources during aerobic batch biodegradation of distillery wastewater (potato stillage)

artículo científico publicado en 2007

Effect of temperature on the utilisation of main carbon sources during aerobic batch biodegradation of distillery wastewater (potato stillage)

artículo científico publicado en 2007

Efficiency of aerobic biodegradation of beet molasses vinasse under non-controlled pH: conditions for betaine removal / Efektywność tlenowej biodegradacji buraczanego wywaru melasowego przy nieregulowanym pH podłoża: określenie warunków usunię

scholarly article by Agnieszka Ryznar-Luty et al published 1 March 2015 in Archives of Environmental Protection

Environmental entrepreneurship – Bibliometric and content analysis of the subject literature based on H-Core

artículo científico publicado en 2021

Etnocentryzm konsumencki a produkty regionalne

artículo científico publicado en 2015

Fermented vegan foods

artículo científico publicado en 2021

Finansowy i ekonomiczny aspekt prowadzenia własnej winnicy

artículo científico publicado en 2014

Forecast for transport biofuels in Poland in 2020-2030 Prognoza rozwoju sektora biopaliw transportowych w Polsce w latach 2020-2030

article

High density process to cultivate Lactobacillus plantarum biomass using wheat stillage and sugar beet molasses

article by Małgorzata Krzywonos & Thomas Eberhard published 15 March 2011 in Electronic Journal of Biotechnology

Impact of batch, repeated-batch (with cell recycle and medium replacement) and continuous processes on the course and efficiency of aerobic thermophilic biodegradation of potato processing wastewater

artículo científico publicado en 2010

Influence of clinoptilolite on the efficiency of heavy metal removal from wastewater by Chlorella vulgaris

artículo científico publicado en 2018

Karmel w

Komputerowy system sterowania hodowlą biomasy mikroalg Haematococcus pluvialis do produkcji astaksantyny / The computer control biomass cultivation system of microalga Haematococcus pluvialis for the production of astaxanthin

Local Entrepreneurship in the Context of Food Production: A Review

artículo científico publicado en 2020

Lollipop supplements- nutrient-dense foods or sweets in disguise?

artículo científico publicado en 2020

Microbiological Colourants Removal from Sugar Beet Molasses Vinasse – The Effects of Process Parameters and Vinasse Dilution

Możliwości wykorzystania owoców krajowych do produkcji win owocowych

article published in 2015

Możliwości wykorzystania produktów ubocznych przemysłu olejarskiego do produkcji batonów

artículo científico publicado en 2018

Nauki o jakości jako subdyscyplina w naukach o zarządzaniu i jakości -identyfikacja obszarów badawczych

artículo científico publicado en 2020

Occurrence and role of betaine in living organisms

PROBLEMS OF BEEKEEPING IN POLAND

artículo científico publicado en 2017

Pathogen Reduction Potential in Anaerobic Digestion of Organic Fraction of Municipal Solid Waste and Food Waste

scientific article published on 09 January 2020

Pectin and Neutral Monosaccharides Production during the Simultaneous Hydrothermal Extraction of Waste Biomass from Refining of Sugar-Optimization with the Use of Doehlert Design

artículo científico publicado en 2019

Plant-Based Innovations for the Transition to Sustainability: A Bibliometric and in-Depth Content Analysis

artículo científico publicado en 2022

Postępowanie z alergenami jako element zarządzania jakością w zakładach spożywczych / Proceeding with allergens as an element of quality management in food factories

Production and use of biofuels for transport in Poland and Brazil – The case of bioethanol

artículo científico publicado en 2019

Production of uronic acids by hydrothermolysis of pectin as a model substance for plant biomass waste

artículo científico publicado en 2019

Removal of Ammonia from the Municipal Waste Treatment Effluents using Natural Minerals

artículo científico publicado en 2019

Screening of Medium Components and Process Parameters for Sugar Beet Molasses Vinasse Decolorization by Lactobacillus plantarum Using Plackett-Burman Experimental Design

article by Przemysław Seruga & Małgorzata Krzywonos published 2015 in Polish Journal of Environmental Studies

Separate Collected Versus Mechanical Segregated Organic Fractions in Terms of Fertilizers Suitability

artículo científico publicado en 2021

Sugar Beet Pulp in the Context of Developing the Concept of Circular Bioeconomy

artículo científico publicado en 2021

Suplementy diety dla dzieci: skład, przeznaczenie i forma / Dietary supplements for children: composition, intended use and form

article

Sustainable Production of 5-Hydroxymethylfurfural from Pectin-Free Sugar Beet Pulp in a Simple Aqueous Phase System-Optimization with Doehlert Design

artículo científico publicado en 2020

Sweetening Agents and Sweeteners in Dietary Supplements for Children-Analysis of the Polish Market

artículo científico publicado en 2020

Techno-economic and environmental assessment of decentralized pyrolysis for crop residue management: Rice and wheat cultivation system in India

artículo científico publicado en 2022

Thermo- and mesophilic aerobic batch biodegradation of high-strength distillery wastewater (potato stillage)--utilisation of main carbon sources

artículo científico publicado en 2009

Thermophilic Co-Digestion of the Organic Fraction of Municipal Solid Wastes-The Influence of Food Industry Wastes Addition on Biogas Production in Full-Scale Operation

article

Treatment of By-Products Generated from Anaerobic Digestion of Municipal Solid Waste

artículo científico publicado en 2019

Utilization and biodegradation of starch stillage (distillery wastewater)

scholarly article by Małgorzata Krzywonos et al published 15 January 2009 in Electronic Journal of Biotechnology

What Do Polish Parents and Caregivers Think ofDietary Supplements for Children Aged 3-12?

artículo científico publicado en 2020

Wpływ substancji słodzących na cechy organoleptyczne cydru domowego

Wpływ warunków procesu hydrolizy modelowych pektyn cytrusowo-jabłkowych na wzrost bakterii kwasu mlekowego Lactobacillus plantarum MILab393

artículo científico publicado en 2018

Właściwości zdrowotne wina / Health properties of wine

article