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Lista de obras de Benedetta Bottari

Application of FISH technology for microbiological analysis: current state and prospects.

artículo científico publicado en 2006

Development of a multiplex real time PCR to detect thermophilic lactic acid bacteria in natural whey starters

artículo científico publicado en 2012

Diversity and dynamic of lactic acid bacteria strains during aging of a long ripened hard cheese produced from raw milk and undefined natural starter.

artículo científico publicado en 2013

Dynamics of whole and lysed bacterial cells during Parmigiano-Reggiano cheese production and ripening

artículo científico publicado en 2008

Eating Fermented: Health Benefits of LAB-Fermented Foods

artículo científico publicado en 2021

Invited review: Microbial evolution in raw-milk, long-ripened cheeses produced using undefined natural whey starters.

artículo científico publicado en 2013

Natural whey starter for Parmigiano Reggiano: culture-independent approach

artículo científico publicado en 2009

New developments in the study of the microbiota of raw-milk, long-ripened cheeses by molecular methods: the case of Grana Padano and Parmigiano Reggiano

artículo científico publicado en 2013

Survey on the community and dynamics of lactic acid bacteria in Grana Padano cheese.

artículo científico publicado en 2013

Wild Lactobacillus casei Group Strains: Potentiality to Ferment Plant Derived Juices

artículo científico publicado en 2020

cDNA-amplified fragment length polymorphism to study the transcriptional responses of Lactobacillus rhamnosus growing in cheese-like medium.

artículo científico publicado en 2011