Filtros de búsqueda

Lista de obras de Pasquale Russo

A fast, reliable, and sensitive method for detection and quantification of Listeria monocytogenes and Escherichia coli O157:H7 in ready-to-eat fresh-cut products by MPN-qPCR.

artículo científico publicado en 2014

A partial proteome reference map of the wine lactic acid bacterium Oenococcus oeni ATCC BAA-1163.

scientific article published on 26 February 2014

Autochthonous starter cultures and indigenous grape variety for regional wine production.

artículo científico publicado en 2015

Barley β-glucans-containing food enhances probiotic performances of beneficial bacteria

artículo científico publicado en 2014

Beta-glucans improve growth, viability and colonization of probiotic microorganisms.

artículo científico publicado en 2012

Biogenic Amines Degradation by Lactobacillus plantarum: Toward a Potential Application in Wine

artículo científico publicado el 2 de abril de 2012

Biogenic amines in fermented foods

scientific article published on 01 November 2010

Biotechnology and Pasta-Making: Lactic Acid Bacteria as a New Driver of Innovation

artículo científico publicado el 15 de marzo de 2012

Comparative proteomic analysis of Lactobacillus plantarum WCFS1 and ΔctsR mutant strains under physiological and heat stress conditions.

artículo científico publicado en 2012

Fresh-cut pineapple as a new carrier of probiotic lactic acid bacteria

artículo científico publicado en 2014

Lactic acid bacteria producing B-group vitamins: a great potential for functional cereals products.

artículo científico publicado en 2012

Lactobacillus plantarum passage through an oro-gastro-intestinal tract simulator: carrier matrix effect and transcriptional analysis of genes associated to stress and probiosis.

artículo científico publicado en 2013

Probiotic abilities of riboflavin-overproducing Lactobacillus strains: a novel promising application of probiotics.

artículo científico publicado en 2014

Probiotic features of Lactobacillus plantarum mutant strains

artículo científico publicado en 2012

Riboflavin-overproducing strains of Lactobacillus fermentum for riboflavin-enriched bread

artículo científico publicado en 2014

Technological properties of Oenococcus oeni strains isolated from typical southern Italian wines

artículo científico publicado en 2010

Zebrafish gut colonization by mCherry-labelled lactic acid bacteria

artículo científico publicado en 2015