Filtros de búsqueda

Lista de obras de

Safety evaluation of a β‐amylase food enzyme obtained from wheat (Triticum spp.)

artículo científico publicado en 2017

Safety evaluation of food enzyme glucan 1,4-α-maltohydrolase produced with a genetically modified Bacillus subtilis (strain MAM)

artículo científico publicado en 2018

Safety evaluation of food enzyme xylanase from a genetically modified Bacillus subtilis (strain LMG S-27588)

artículo científico publicado en 2018

Safety evaluation of the food enzyme alpha-amylase from a genetically modified Bacillus licheniformis (strain NZYM-AN)

artículo científico publicado en 2018

Safety evaluation of the food enzyme alpha-amylase from a genetically modified Trichoderma reesei (strain DP-Nzb48)

artículo científico publicado en 2019

Safety evaluation of the food enzyme alpha-amylase from non-genetically modified Aspergillus niger strain (strain DP-Azb60)

artículo científico publicado en 2019

Safety evaluation of the food enzyme aqualysin 1 from a genetically modified Bacillus subtilis (strain LMGS 25520)

artículo científico publicado en 2018

Safety evaluation of the food enzyme beta-galactosidase from Bacillus sp. (strain M3-1)

artículo científico publicado en 2019

Safety evaluation of the food enzyme endo-1,4-β-xylanase from Bacillus subtilis (strain XAS)

artículo científico publicado en 2019

Safety evaluation of the food enzyme endo-1,4-β-xylanase from a genetically modified Aspergillus niger (strain XEA)

artículo científico publicado en 2018

Safety evaluation of the food enzyme endo‐1,4‐β‐xylanase from genetically modified Aspergillus niger strain XYL

artículo científico publicado en 2017

Safety evaluation of the food enzyme glucose oxidase from Aspergillus niger (strain ZGL)

artículo científico publicado en 2019

Safety evaluation of the food enzyme glucose oxidase from a genetically modified Aspergillus oryzae (strain NZYM-KP)

artículo científico publicado en 2018

Safety evaluation of the food enzyme maltogenic amylase from a genetically modified Bacillus subtilis (strain NZYM-SM)

artículo científico publicado en 2018

Safety evaluation of the food enzyme maltogenic amylase from genetically modified Escherichia coli (strain BLASC)

artículo científico publicado en 2019

Safety evaluation of the food enzyme peroxidase obtained from soybean (Glycine max) hulls

artículo científico publicado en 2017

Safety evaluation of the food enzyme pullulanase from Pullulanibacillus naganoensis strain AE‐PL

artículo científico publicado en 2017

Safety evaluation of the food enzyme pullulanase from genetically modified Bacillus subtilis strain NZYM‐AK

artículo científico publicado en 2017

Safety evaluation of the food enzyme triacylglycerol lipase from Aspergillus niger (strain LFS)

artículo científico publicado en 2019

Safety evaluation of the food enzyme xylanase from Bacillus pumilus (strain BLXSC)

artículo científico publicado en 2019

Safety evaluation of the food enzyme xylanase from a genetically modified Bacillus subtilis strain TD160(229)

artículo científico publicado en 2018

Safety evaluation of the food enzyme α-amylase from a genetically modified Aspergillus niger (strain NZYM-SB)

artículo científico publicado en 2018

Safety evaluation of the food enzyme α-amylase from a genetically modified Bacillus licheniformis (strain NZYM-AV)

artículo científico publicado en 2018

Safety evaluation of the food enzyme β‐amylase from genetically modified Bacillus licheniformis strain NZYM‐JA

artículo científico publicado en 2017

Safety evaluation of the food enzyme β‐amylase obtained from barley (Hordeum vulgare)

artículo científico publicado en 2017

Safety evaluation of the food enzyme β‐amylase obtained from soybean (Glycine max)

artículo científico publicado en 2017

Safety of the food enzyme glucoamylase from a genetically modified Aspergillus niger (strain NZYM-BF)

artículo científico publicado en 2018