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Scientific Opinion on Flavouring Group Evaluation 203, Revision 2 (FGE.203Rev2): α,β-unsaturated aliphatic aldehydes and precursors from chemical subgroup 1.1.4 of FGE.19 with two or more conjugated double-bonds and with or without additional non-co

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Descripción artículo científico publicado en 2018
Autoría

autor: Pasquale Mosesso  Detlef Wölfle  Claudia Bolognesi  Roland Franz  Kevin Chipman  Maria Anastassiadou  EFSA Panel On Food Contact Materials, Enzymes, Flavourings And Processing Aids  Christina Tlustos  Konrad Grob  Jean-Pierre Cravedi  Maria Carfì  Mona-Lise Binderup  Rainer Gürtler  Daniel Marzin  Jannavi Srinivasan  Vittorio Silano  Karla Pfaff  Holger Zorn  Francesca Marcon  Trine Husøy  Maria Rosaria Milana  Karl-Heinz Engel  Gilles Rivière 

Fecha de publicación 20 de julio de 2018
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