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Scientific Opinion on Flavouring Group Evaluation 74, Revision 4 (FGE.74Rev4): Consideration of aliphatic sulphides and thiols evaluated by JECFA (53rd and 61st meeting) structurally related to aliphatic and alicyclic mono-, di-, tri- and polysulphi

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Descripción artículo científico publicado en 2018
Autoría

autor: Detlef Wölfle  Claudia Bolognesi  Roland Franz  Kevin Chipman  Maria Anastassiadou  EFSA Panel On Food Contact Materials, Enzymes, Flavourings And Processing Aids  Christina Tlustos  Konrad Grob  Camilla Svendsen  Jean-Pierre Cravedi  Romualdo Benigni  Rainer Gürtler  Siiri Saarma  Agneta Oskarsson  Jannavi Srinivasan  Vittorio Silano  Karla Pfaff  Holger Zorn  Trine Husøy  Maria Rosaria Milana  Karl-Heinz Engel  Gilles Rivière 

Fecha de publicación 20 de marzo de 2018
Idioma
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